Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

  • Vacature
  • Zuid-Holland
's-Gravenzande
4 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij houdt je bezig met alle inkomende en uitgaande goederen, je werkt aan het gehele proces. Je ontvangt alle goederen, controleert deze en je telt de voorraad. Je haalt de containers leeg en maakt alle orders verzendklaar. Je slaat alle gegevens op in een logistiek systeem, zo kan iedereen terug zien wie wat heeft gedaan en wordt alles goed bijgehouden. De producten die jij binnenkrijgt en verzendt zijn zoal: touwen, buizen, hoezen maar ook levende producten zoals hommels en biologische gewasbescherming. Dit is een hard groeiend bedrijf dat mee gaat met alle ontwikkelingen, zo is biologische gewasbescherming een duurzame keuze die goed is voor het milieu en voedselveiligheid. Andere werkzaamheden die jij zal uitvoeren zijn: het picken van orders in een klimaat gecontroleerde ruimte. Ook werk je met levende producten en leer je hoe je hier mee omgaat. Als laatst zal je elke dag met je collega's ervoor zorgen dat het magazijn er goed geordend uitziet, zo start je de volgende dag op een nette werkvloer.

Wat wij bieden

  • Werktijden tussen 07:00 en 18:00 uur, geen weekenddiensten
  • 8 extra roostervrije dagen, bovenop je wettelijke vakantiedagen
  • Het behalen van je hef- en reachtruck certificaat
  • Dagelijks vers fruit
  • Gezellige halfjaarlijkse bedrijfsfeesten en vrijdagmiddagborrels

Wat wij vragen

  • Je hebt ervaring in de logistiek
  • Je hebt stabiele werkervaring en zoekt werk voor een langer periode

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een groothandel voor de kwekers over de hele wereld. Het bedrijf levert 30.000 verschillende producten uitlopend van pvc koppelstukken tot gehele bewatering installaties. Dit doen ze over de gehele wereld samen met 500 medewerkers. Samen adviseren zij ze de klanten over de volledige inrichting van de kassen. Naast de grote projecten verkoopt het bedrijf ook losse onderdelen die ze op korte termijn aan de klant kunnen leveren. Door deze snelle levertijden ontstaat er een trouw klantenbestand.

Wat het bedrijf bijzonder maakt is de specialistische kennis over 30.000 verschillende producten. Hierdoor kunnen ze bedrijven van a-z ontzorgen.

Het is een echt Westlands bedrijf met korte lijnen, eerlijkheid staat voorop! Ieder jaar organiseert het bedrijf een groot uitje met alle Nederlandse vestigingen waar het echt aanvoelt als een grote familie. Het bedrijf bestaat al sinds 1885, momenteel is dit de vijfde generatie binnen het bedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau