Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als magazijnmedewerker bij dit leuke bedrijf ga je aan de slag in een groot, schoon en licht magazijn. Jij bent verantwoordelijk voor het klaarzetten van de bestellingen van deze grote webwinkel. Ieder dag komen er weer nieuwe bestellingen binnen die de volgende dag al in huis worden verwacht! Jij helpt hier aan mee en zorg dat iedereen netjes zijn pakketten ontvangt. Dit doe je aan de hand van papieren lijsten, een prachtige inpak-machine en natuurlijk in een gezellig team. Jij bent echt een aanpakker die graag doorgroeit en vast in dienst zou willen bij dit bedrijf!

Je kunt hier in verschillende diensten werken, waarbij je natuurlijk goede toeslagen verdiend. Wil je hier meer over weten? Bel mij dan, ik vertel je graag meer!

Wat wij bieden

  • Een basisloon van 10,25, wat kan oplopen tot wel 15 euro per uur!
  • Uitzicht op een contract direct bij het bedrijf
  • Een gezellig team en doorgroeimogelijkheden
  • Een vast rooster zodat je lekker vooruit kan plannen

Wat wij vragen

  • Je bent fulltime beschikbaar
  • Je hebt geen probleem met werken in avonden, nachten en weekenden volgens een vast rooster
  • Je hebt ervaring als logistiek medewerker

Over het bedrijf

We kunnen je nog niet vertellen om welk bedrijf het gaat maar hun reclames heb je al vaak voorbij zien komen op TV! Jouw toekomstige werkgever is dan ook hard aan het groeien/ Door deze groei zijn ze voortdurend op zoek naar toppers in hun vakgebied. Ze noemen zichzelf het leukste magazijn van Nederland en dat is niet voor niks. Het is hartstikke leuk om hier te werken vanwege de leuke collega's en de prettige werksfeer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau