Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als magazijnmedewerker bij deze online meubelwinkel begin jij je dag als volgt: Na even te hebben bijgepraat, ga je snel aan het werk. Ook vandaag hoop je weer om veel bestellingen te verwerken. Je start met de webshop orders; Met behulp van de pakbon heb je alle producten binnen de kortste keren klaargezet en voorzien van een label. Je zet orders online door naar leveranciers en bent verantwoordelijk voor het magazijn beheer. De indeling ervan, sorteren van goederen en optimalisatie processen binnen magazijn.

Wat wij bieden

  • Een veelzijdige baan met veel verantwoordelijkheden
  • Doorgroeimogelijkheden tot manager
  • Flexibele werktijden
  • Personeelskorting op alle artikelen die wij verkopen

Wat wij vragen

  • Je bent flexibel, hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en bent (indien nodig) op zaterdag/zondag inzetbaar.
  • Je woont in de omgeving van Utrecht
  • Je bent in het bezit van een Rijbewijs B

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een online woonwinkel met industriŽle woonaccessoires, cadeaus en meubels voor iedereen die houdt van een stoere uitstraling in huis. Naast de webshop heeft dit bedrijf vorige jaar ook een fysieke winkel geopend! Dit bedrijf is in 2016 opgericht door de eigenaar alleen. Hij heeft inmiddels een jong en vlot team om zich heen, zij delen allemaal een passie voor de industriŽle look in huis of voor in de 'mancave'.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau