Luba Uitzendbureau

Commercieel Medewerker Binnendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Als commercieel medewerker binnendienst zijn jij en je collega's verantwoordelijk voor alle commerciŽle vragen die door klanten en collega's worden gesteld. Deze vragen kunnen van onbekende relaties komen, maar ook van bekende relaties. Daarom is het ook belangrijk om een warme band op te bouwen met jouw klanten en leveranciers. Jij helpt klanten van het begin tot het einde. Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen van offertes, orders plaatsen via het CRM systeem, het begeleiden van de klant door het hele ordertraject en de aftersales.

Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 met het gezelligste team van Nederland!

Wat wij bieden

  • Een marktconform salaris
  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Doorgroeimogelijkheden

Wat wij vragen

  • MBO werk- en denkniveau
  • Je bent communicatief vaardig en houdt van klantencontact
  • Affiniteit met techniek is een prť

Over het bedrijf

Je gaat werken bij de grootste bouwmaterialenhandel van Nederland. Met 83 vestigingen zijn ze op veel plekken te vinden in Nederland! Elke vestiging van dit bedrijf bestaat uit een klein team dat zich verbonden voelt bij hun regio. Je werkt dus met mensen bij jou in de buurt! Zowel op de werkvloer als op het hoofdkantoor is er een informele sfeer. Je mag iedereen bij hun voornaam noemen, zelfs de directeur!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau