Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Als commercieel medewerker binnendienst hou jij ervan om verschillende taken op je te nemen en veel contact te hebben met verschillende mensen. Je hebt persoonlijk contact met klanten, helpt de accountmanagers waar nodig en bent verantwoordelijk voor verschillende projectdossiers. Jouw dag begint 's ochtends met een bak koffie en samen met jouw collega's spreek je de dag door. Je gaat lekker aan de slag en behandelt klantvragen die via mail of telefonisch binnen komen. Ook stel jij offertes op en begeleidt het hele ordertraject, tot en met de aftersales. Je hebt jouw eigen klantenportefeuille en onderhoudt hier contact mee. Je hebt dus een heel diverse functie, waarbij je nauw contact hebt met klanten, de buitendienst en de logistieke afdeling.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband
  • Naast jouw salaris 12 ATV dagen per jaar
  • Ruime doorgroeimogelijkheden binnen de vestiging, of juist landelijk

Wat wij vragen

  • Je hebt affiniteit met de bouw / bouwgerelateerde producten
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden
  • Je hebt ervaring in een commerciŽle functie

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een bouw-gerelateerd bedrijf, gespecialiseerd in bakstenen en dakpannen. Je werkt in een klein team op de binnendienst, maar het bedrijf is onderdeel van een groter landelijk bedrijf. Je hebt dus ook veel contact met verschillende afdelingen binnen het bedrijf en zult contact hebben met andere vestigingen. Op deze vestiging werk je met leuke collega's en heerst er een gemoedelijke en rustige sfeer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau