Luba Uitzendbureau

Buitendienst medewerker montage

Details van de functie

Logo Over het werk

Dit bedrijf uit Schagen levert houten bergingen voor vele nieuwbouwprojecten in Nederland. De producten worden rechtstreeks aan bouwbedrijven en de timmerindustrie geleverd. Als montage medewerker in de buitendienst houdt je je bezig met het plaatsen en afmonteren van de houten bergingen. Om 07:00 uur sta jij samen met jouw collega klaar op locatie om aan de slag te gaan en de houten bergingen te monteren. Met een kraan wordt de houten pre-fabricage berging op zijn plaats gezet. Daarnaast assisteer je jouw collega op de werkplek met diverse timmer- en montagewerkzaamheden. Er worden per dag zo?n 20 bergingen geplaatst. Nadat alle bergingen geplaatst zijn en alles goed zijn afgewerkt, rijd je weer terug naar de zaak.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie
  • Een bruto-uurloon tussen ?12,40 en ?13,50
  • Werktijden van 07:00 tot 16:00 uur, dit hangt af van de grootte van de klus
  • Een goede werksfeer waarin samenwerking en collegialiteit bovenaan staat

Wat wij vragen

  • Je bent betrouwbaar, gemotiveerd, klantgericht en hebt kwaliteit hoog in het vaandel staan
  • Je hebt enige kennis en ervaring in de montage
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Je woont in de buurt van Schagen

Over het bedrijf

Bij dit bedrijf in Schagen worden houten bergingen geproduceerd voor de nieuwbouw. Hiervoor gebruiken ze duurzaam hout uit voornamelijk Zweden. Aan de hand van de order worden de bergingen op het bedrijf van begin tot einde gemaakt. Deze houten bergingen worden vervolgens op locatie geplaatst door de buitendienst. Bij dit bedrijf heerst een informele sfeer en staat samenwerken voorop.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau