Luba Uitzendbureau

Assemblage medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Utrecht
De Meern
30 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als teamplayer ben jij samen met de bedrijfsleider verantwoordelijk voor het assembleren van diverse materialen zoals verschillende dakelementen. Aan de hand van technische tekeningen ga jij aan de slag. Omdat jij ervaring hebt met het lezen van tekeningen, weet jij precies waar je moet beginnen. Als je al ervaring hebt met werken met hout dan is dat mooi meegenomen maar zeker geen vereiste. Jij gaat de verschillende elementen in elkaar zetten en zorgt dat alles nauwkeurig wordt uitgevoerd. Jij volgt de juiste maatvoering, gaat secuur te werk en voor vragen weet jij altijd je collega?s te raadplegen. Zodra de dakdelen klaar zijn voor de klant, zal je alles goed moeten verpakken voor transport en zorgen dat alles tegelijk wordt meegenomen.

In de productie sta jij er zeker niet alleen voor. Door de jarenlange ervaring van jouw collega?s weten zij jou altijd goed te helpen.

Wat wij bieden

  • Ruimte om zich binnen de organisatie te ontwikkelen
  • Een informele werksfeer met uitzicht op een vast contract
  • Een mooie startersfunctie voor iemand met passie voor hout

Wat wij vragen

  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
  • Je bent een teamplayer, loyaal en toont initiatief
  • Je bent leergierig en staat open voor feedback
  • Je beschikt over een goed technisch of bouwkundig inzicht

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een jonge organisatie die zich specialiseren in daken voor nieuwbouwprojecten. Met 16 man in de productie kunnen zij prefab dakelementen maken waardoor aannemers hun project snel voort kunnen zetten. Ieder ontwerp wordt in overleg met de klant custom made ontworpen en gebouwd. In het bedrijf hangt een informele en fijne sfeer hangt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau