Luba Uitzendbureau

Servicemonteur buitendienst

  • Vacature
  • Vast contract
  • Utrecht
Montfoort
4 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

De service engineer is verantwoordelijk voor het oplossen van storingen bij klanten op locatie. Dit kan een probleem zijn wat zich voort doet in de winkel maar het kan ook op het hoofdkantoor zijn. Het is belangrijk dat je de storing analyseert en dat je het probleem snel en goed kunt verhelpen. Wanneer ze in de winkel het kassasysteem niet kunnen gebruiken dan zijn ze heel blij als jij hen snel kunt helpen. Met klanten worden service overeenkomsten opgesteld wat wil zeggen dat zij binnen een bepaalde tijd een oplossing kunnen verwachten. Dit kan betekenen dat zij ondersteuning kunnen verwachten op locatie maar ook telefonisch en als er een apparaat defect is dat zij tijdig nieuw apparatuur kunnen verwachten.

Wanneer een implementatie plaatsvindt bij een nieuwe klant, komt dit ook voor jouw rekening. Het materiaal wordt op tijd geleverd en je collega van de backoffice zorgt ervoor dat de klant op de hoogte is dat alles die dag wordt uitgerold. Hardware wordt direct op de juiste plaats gezet en dan is het vervolgens tijd om alle software te installeren. Tijdens je huidige werk is het belangrijk dat je op de hoogte blijft van de laatste wijzigingen zodat je de klant zo goed en zo snel mogelijk kan helpen. Voordat systemen en koppelingen worden uitgeleverd aan de klant, heb jij het eerst grondig getest in Montfoort.

Wat wij bieden

  • Direct op contract bij de opdrachtgever
  • Na een inwerktraject ontvang je een mobiele telefoon, laptop en bedrijfsauto
  • Mooie functie waar je mag werken door heel Nederland
  • Mogelijkheid tot doorgroeien binnen de organisatie

Wat wij vragen

  • Harde werker, resultaat- en oplossingsgericht, dienstverlenende instelling
  • Je bent handig bent met computers en leert snel
  • MBO diploma niveau 4 in ICT Beheer richting Informatica of Elektrotechniek of beschikt over relevante werkervaring

Over het bedrijf

Jouw werkgever verzorgt IT oplossingen voor de detailhandel. Betaaloplossingen, webshops, voorraad of spaaroplossingen, jouw collega?s weten er raad mee! Er heerst hier een opgewerkte, vrolijke sfeer waar iedereen open staat om elkaar te helpen. Een mogelijkheid om te groeien binnen de organisatie behoort hier zeker tot de mogelijkheden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau