DHL Nederland

Traineeship Supervisor Logistiek

Details van de functie

Logo Klaar met je opleiding en nog opzoek naar een vervolgstap? Wij bieden jou een eerste leidinggevende stap in de logistiek met ons operationeel traineeship!

Als trainee bij DHL Parcel leer je de organisatie in anderhalf jaar tijd goed kennen. Door te starten als trainee, door te groeien naar supervisor en jezelf continu te blijven ontwikkelen, ben jij de logistiek manager van de toekomst.

Dit ga je doen

Om DHL en onze operatie goed te leren kennen start je op de vloer. Op die manier sta je meteen met beide benen in de operatie en heb jij de directe verantwoordelijkheid over het aansturen van het logistieke proces. Je gaat voornamelijk avond- en nachtdiensten draaien, om alle facetten van de operatie te leren kennen. Op het moment dat je er klaar voor bent, ga je aan de slag als supervisor en geef je leiding aan teamleiders, chauffeurs of sorteermedewerkers. Naast de dagelijkse operationele taken, word je onderdeel van het Management Team van de regiohub en daarmee continu op zoek naar verdere optimalisatie van onze processen.

Tijdens het traineeship staat jouw ontwikkeling centraal. Zo heb je veel contact met jouw collega trainees en besteed je regelmatig een dag met hen geheel aan trainingen, sparren en leren.

Over jou:
Naast een grote interesse in de logistiek, beschik jij over een flinke dosis enthousiasme, leergierigheid en energie. Je bent nieuwsgierig naar DHL, je nieuwe collega's en onze logistieke processen. Daarnaast heb je de ambitie om mooie stappen binnen DHL te zetten.

Verder heb je:
? Hbo werk- en -denkniveau.
? Bij voorkeur heb je enige leidinggevende ervaring, bijvoorbeeld vanuit een (bij)baan of stage.
? Sterke communicatieve en sociale vaardigheden. Als trainee heb je contact met verschillende lagen in de organisatie; van chauffeur tot senior manager.
? Een rijbewijs en eigen vervoer.
? Een flexibele instelling. Diverse wisselende diensten zullen onderdeel van jouw werk uitmaken.

Dit bieden wij
Een fulltime traineeship van ongeveer anderhalf jaar, bij de grootste logistieke dienstverlener ter wereld die dit jaar is uitgeroepen tot Top Employer. Een uitdagende functie met diverse doorgroeimogelijkheden, ook na je traineeship!

Verder krijg je:
? Een basissalaris van EUR2.585,- bruto per maand;
? Een onregelmatigheidstoeslag voor het werken in de avond, nacht, het weekend en feestdagen, variërend van 12,5% tot 50%;
? Secundaire arbeidsvoorwaarden; je kunt kiezen uit aanvullende vrije dagen of je laat dit bedrag naar rato uitkeren;
? Standaard 23 vakantiedagen;
? Tijdens het traineeship wordt je gekoppeld aan een mentor; een senior manager uit onze organisatie;
? Trainingsdagen waarin jouw ontwikkeling centraal staat met focus op: verbeteren en de beste blijven, kostenbewustheid, klantgerichtheid, kwaliteit en innovatie. Zo maak je ook deel uit van ons eigen Active Leadership programma;
? Een reiskostenvergoeding.

Solliciteren en contact
Reageer met je cv én motivatiebrief. Voor vragen kun je terecht bij Fleur van Beek [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van DHL Nederland