WerkTalent

Medewerker Montage Buitendienst

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Samen met je collega's leveren jullie speeltoestellen en sporttoestellen op, en alles wat daarmee te maken heeft. Super leuke producten waarmee kinderen in hun vrije tijd lekker vrij (buiten) kunnen spelen. Met meer dan 100 collega's zorgen jullie er samen voor dat alle producten goed en veilig in elkaar worden gezet en veilig op de juiste locaties worden geplaatst. Bij ons verdien je niet alleen een goed salaris en ga je met plezier naar je werk, maar je hebt ook nog een baan waarmee je veel andere mensjes blij maakt!

Functieomschrijving
Dit ga je doen: Op de afdeling assemblage, maken ze wel honderden verschillende speeltoestellen, sporttoestellen en onderdelen daarvan. Deze zijn veelal opgebouwd uit houten palen en (gerecycled) kunststof welke door de assemblage op maat op maat worden gemaakt door ze voor te boren / assembleren. Jij gaat als monteur dagelijks op pad om de stevige, gekleurde toestellen uiteindelijk veilig op de locatie van de klant / gemeente te installeren. Dit zijn vaak binnen of buiten speeltuinen, speelplaatsen of parken en andere buitenruimtes. Het leuke is dat je de producten die je maakt door heel Nederland zo maar tegenkomt!

Functie-eisen
Dit ben je: Behalve dat je goed met je handen kunt werken, vind jij het belangrijk dat de kwaliteit van je werk altijd goed is. De veiligheid van de gebruikers staat altijd voorop! Zie jij jezelf in onderstaande?

- Je bent graag onderweg en werkt graag buiten
- Je bent betrouwbaar en verantwoordelijk
- Je gaat met plezier naar je werk en hebt een positieve instelling
- Je maakt mensen graag blij, en krijgt daar goed voor betaald!

Woon je in de regio Breda, Tilburg, Oosterhout, Raamsdonksveer, Waalwijk, Werkendam, Gorinchem, Almkerk, Hank, Nieuwendijk, Sleeuwijk, Giessen en Dussen? Heb je ervaring in de assemblage of montage, of in de bouw of bij een afbouw- of klussenbedrijf, of als technisch productiemedewerker of kom je vanuit een technische functie? Of heb je nog geen technische ervaring qua werk maar sleutel je wel graag aan je fiets, scooter of je computer? Dan kun je ook gewoon reageren!

Arbeidsvoorwaarden
Dit krijg je: In deze vrije buitenbaan werk je toe naar een Vast contract (onbepaalde tijd). Wat schiet jij ermee op?

- Fulltime baan
- Een goed salaris
- Direct op contract bij het bedrijf
- Een mooie nieuwe uitdaging waarbij je veel in de buitenlucht werkt
- Je werkt met je handen en je plaatst mooie toestellen waarmee je veel grote en kleine mensen blij maakt!
- Werken bij een warm bedrijf met een fijne sfeer
- Een fulltime baan waarbij je elke dag met veel plezier op pad gaat!

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent