Luba Uitzendbureau

Supply Chain Planner

Details van de functie

Logo Over het werk

Als planner heb jij de verantwoordelijkheid om productie af te stemmen aan de hand van de wensen van de klant. Daarnaast houd je de voorraad in de gaten en bestel je indien nodig bij. Ook voeg jij je regelmatig toe aan de overleggen van de teamleiders en bespreek jij de planningen met de juiste collega's zodat je hen ook op de hoogte brengt. Het is maandag en er komt van alles op je af! Maar geen zorgen je krijgt de juiste begeleiding maar je krijgt te maken met; bepalen van productieplanning en indelen. Je gaat de productieplanning opstellen en de voorraden monitoren. Pak je rekenmachine maar erbij want ook het berekenen van optimale bestelhoeveelheden hoort erbij. Tenslotte ben jij ontzettend betrokken dus communicatie met andere afdelingen hoort er ook bij.

Wat wij bieden

  • Een veelzijdige en zelfstandige functie voor 40 uur per week op werkdagen in dagdienst
  • Een startsalaris van ?1800 tot ?2300 bruto per maand o.b.v. 40 uur
  • Na de uitzendperiode de volgende voordelen: opbouw van een 13e maand, goede pensioenregeling, diverse interne doorgroeimogelijkheden en/of ontwikkelingsmogelijkheden

Wat wij vragen

  • Een afgeronde opleiding op mbo+ of hbo niveau
  • Maximaal 2 jaar recente werkervaring in een soortgelijke functie in een productieomgeving
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en kennis van de Engelse taal
  • Goede kennis van Excel
  • Je bent leergierig ingesteld

Over het bedrijf

Jouw toekomstig werkgever is een toonaangevende organisatie binnen de logistieke branche. Zij werkt niet met voorraden, alles wat bij het bedrijf wordt gemaakt is op bestelling. Hierin zijn zij zo precies dat ze van de opdrachtgevers maar maximaal 3 fouten per jaar mogen werken. Dit vraagt om een beleid met structuur en de nodige verantwoordelijkheid van de werknemers. Hierdoor is er een goede band onderling en wordt er kritisch naar het eigen werk gekeken. Secuur zijn een belangrijk aspect. Er werken ongeveer 500 medewerkers en er is ook een vestiging in BelgiŽ. Er is nog grond beschikbaar en vanwege de blijvende vraag van de opdrachtgevers is er de mogelijkheid om uit te breiden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau