Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als magazijnmedewerker krijg je de (mede) verantwoordelijkheid voor het magazijn en de goederen. Je zal in een team van 3 personen terecht komen. Samen met je collega?s zorg je ervoor dat de bestelde onderdelen bij elkaar liggen zodat deze mee kunnen naar de klant. Dit kunnen kleine producten zijn, maar ook gehele kasprofielen die door je collega?s in Duitsland worden gemonteerd. Wanneer er een grote bestelling wordt geplaatst moet deze door middel van een bovenloopkraan in een container worden klaargelegd voor vertrek. Heb je geen ervaring op een bovenloopkraan of heftruck? Schrik niet, deze kan je via Luba halen!

We bieden je een afwisselende baan in een groeiend bedrijf dat continu in ontwikkeling is. Wij hebben een prettige informele werkomgeving met korte lijnen en een enthousiast team. Je krijgt de ruimte voor eigen initiatief, waardoor jij jezelf zowel persoonlijk als vakinhoudelijk kan ontwikkelen. Het gaat om een fulltime dienstverband met uitzicht op een vast contract.

Wat wij bieden

  • Wekelijkse uitbetaling via Luba
  • Iedere vrijdag een gezellige borrel
  • De mogelijkheid om via Luba je heftruckcertificaat te behalen
  • Een gezellige werkgever waar iedereen een stem heeft
  • Veel leuke uitjes

Wat wij vragen

  • In het bezit van rijbewijs B
  • In bezit van heftruckcertificaat en hijsbewijs of bereid deze te behalen via Luba
  • Een klantgerichte en actieve houding, zowel naar klanten/leveranciers als je collega?s
  • Een oog voor verbetering en jij bent niet bang dit aan te geven

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationaal bedrijf gevestigd in De Lier. Het zijn vier bedrijven, allemaal groothandelaren in de tuinbouw en tuincentrumbranche. Zij zijn samen verantwoordelijk voor de bouw, verhuur en export van bedrijfshallen, kasdekken, hoogwerkers, machines en scherminstallaties in deze branche. Daarnaast leveren zij ook tuinbouwprojecten. Zij hebben met z'n allen een veelzijdig product, waardoor werken bij dit bedrijf niet snel saai is.

Er werken in totaal 30 medewerkers bij dit gestaag groeiende bedrijf. Het is zeer platte organisatie wat betekent dat er een directie is, maar verder bijna geen leidinggevenden. Er werken allemaal professionals in dienst die precies weten wat er nodig is. De directie zet de lijntjes uit. Om 10:00 doet iedereen inclusief de directie gezamenlijk een bakje koffie in de kantine en in de zomer lekker buiten aan de picknicktafel.Door deze platte structuur zijn de zaken razendsnel geregeld bij jouw toekomstige werkgever!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau