Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Voor dit leuke en informele bedrijf zijn wij op zoek naar echter aanpakker. Je bent namelijk verantwoordelijk voor het ontvangen en opslaan van de producten en het verzend klaarmaken van bestellingen zowel voor het binnen als buitenland. Hier horen administratieve werkzaamheden bij als verzendingen aanmelden bij de vervoerder en het voorbereiden van exportdocumenten. Verder ben je secuur en weet je hoe je het magazijn en voorraad op orde moet houden. Het is mogelijk dat als het rustig is in het magazijn je bijspringt in de productie of kwaliteitsafdeling, dit is voor jou geen probleem. Je werkdag is van 7:30 tot 16:00 van maandag tot en met vrijdag.

Wat wij bieden

  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Je komt te werken binnen een leuk en informeel team
  • Wij bieden je een uitdagende baan met een grote mate van verantwoordelijkheid in een informele en prettige werksfeer
  • Zolang je via Luba werkt krijg je wekelijks uitbetaald

Wat wij vragen

  • Ervaring met logistieke processen
  • Kennis of ervaring met ERP-systemen, bij voorkeur SAP (B1) is een pré

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gevestigd in Delft en houdt zich bezig met het ontwikkelen en produceren van gehoorbescherming. Op de afdeling ontwikkeling bedenken zij de nieuwste gehoorbescherming en op de test afdeling worden deze producten getest op de juiste kwaliteit. Op de productieafdeling wordt de gehoorbescherming geassembleerd, gecontroleerd, ingepakt en verzendklaar gemaakt. Daarna gaan de verpakte producten naar de expeditie waar ze klaar worden gezet voor verzending. En dat allemaal op één etage op een toffe locatie op het Delftechpark! Er zijn ongeveer 20 mensen en 1 robot werkzaam bij dit bedrijf. Er heerst een gezellige en open werksfeer en naast de lokalen waar gewerkt wordt is er ook een kantine waar alle medewerkers gezamenlijk lunchen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau