Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als orderpicker verzamel je orders met het voicepicking-systeem. Via de headset hoor je welk product je in het magazijn moet pakken en op welke plek in het magazijn het product ligt. Je plaatst de juiste producten op een rolcontainer. De producten die je verzamelt kunnen 2 tot wel 25 kilo wegen. Omdat producten verschillende vormen hebben, zijn er richtlijnen voor het stapelen. Samen met jouw collega's controleer je orders, signaleer je afwijkingen en los je problemen op. Order compleet? Dan zet je de rolcontainer bij het laadpunt, zodat de bestelling op tijd naar de klant kan worden gebracht.

Wat wij bieden

  • Een baan waar je direct kan starten
  • Werken binnen een gezellig team
  • Aantrekkelijk ploegentoeslag in bepaalde tijdvenster tussen de 125 - 128%.
  • Toeslag voor weken in verschillende klimaten van ? 0,36 bruto per uur.

Wat wij vragen

  • Vloeiend beheersen Engelse- en/of Nederlandse taal
  • Beschikbaar zijn in 2 ploegen 14.00 uur - 23.00 uur en van 20.00 uur -05.00 uur.
  • Willen werken in wisselende klimaten

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een horeca groothandel. Klanten van cafetaria tot cateraar, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant bestellen online. Zij zorgen ervoor dat de bestellingen bezorgd worden tot in de keuken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau