Luba Uitzendbureau

Accountmanager

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze functie ga jij het werkgebied helemaal in kaart brengen: alle schilders-, bouw- en onderhoudsbedrijven in de gehele regio dus! Als accountmanager bouw je met hen een relatie op en zorg jij er voor dat dit bedrijf als voorkeursleverancier wordt gezien. Jij bent verantwoordelijk voor het genereren van verhuuromzet in verschillende productgroepen. Om dit te bereiken heb jij nauw contact met jouw eigen klantenkring en prospects.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie waarbij je direct op contract gaat bij het bedrijf!
  • Flexibele uren
  • Een laptop, smartphone en auto van de zaak
  • En natuurlijk een mooie bonusregeling

Wat wij vragen

  • Je hebt enige ervaring in de buitendienst binnen een technisch-commerciŽle omgeving
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B
  • Je hebt affiniteit met techniek en technische tekeningen lezen is een prť
  • Je kunt snel schakelen en hebt goede communicatieve vaardigheden

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is begonnen aan de Maas als de Rotterdamse ladderfabriek en is inmiddels uitgegroeid tot een landelijk werkende organisatie met een breed aanbod van diverse middelen voor werk op hoogte. Dit bedrijf blinkt uit in service, goede samenwerking en voordelige prijs. Ze zijn gespecialiseerd in het monteren en demonteren van steigers. Zowel voor particulier als bedrijf. Dit bedrijf verhuurt verschillende steiger systemen en hangbrug installaties.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau