Luba Uitzendbureau

Monteur Buitendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Jouw hoofdtaak is het ophangen van lichtlijnen. Je controleert de lichtlijnen en checkt op beschadigingen en afwijkingen. Je assisteert de hoofdmonteur met het inmeten van de ruimte, maakt ophangkettingen op de juiste lengte en hangt vervolgens de lichtlijnen op hoogte op. Je onderhoudt je gereedschap en je zorgt ervoor dat al het restmateriaal bij een project opgeruimd is. In de buitendienst draai je vaak meer dan 8 uur op een dag, op alle gewerkte uren boven de 8 uur krijg je een toeslag van 125% tot 150%. Vaak werk je van maandag t/m donderdag en als het druk is, ook op vrijdag.

Wat wij bieden

  • Een functie met veel doorgroeimogelijkheden
  • Je begint als hulpmonteur om het vak te leren. Daarna kun je doorgroeien naar hoofdmonteur of servicemonteur
  • Een bruto uurloon tussen de ?11 en ?14

Wat wij vragen

  • Je hebt technische affiniteit
  • Je bent fulltime beschikbaar (maandag t/m vrijdag)
  • Je vindt het geen probleem om af en toe in de kost te zitten
  • Je bent daarnaast in het bezit van een rijbewijs B en VCA (of bereid om jouw VCA via ons te halen)
  • het voorleggen van een VOG kan onderdeel zijn van het sollicitatieproces of kan tijden het werken bij Veko gevraagd worden

Over het bedrijf

Deze werkgever is een begrip in de regio, bestaat ruim veertig jaar en heeft kantoren in Nederland en in het buitenland. In Schagen bevindt zich het hoofdkantoor waar ook de ontwikkeling en productie plaats vindt.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau