Luba Uitzendbureau

Monteur

 • Vacature
 • Zuid-Holland
's-Gravenzande
25 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Of je nu een starter, junior of senior monteur bent: dit gezellige familiebedrijf kan alle ervaring gebruiken! Als je graag met je handen werkt dan kun je hier meteen aan de slag als monteur. Jouw toekomstige werkgever is actief in de tuinbouwtechniek, echt Westlands dus! Jij komt te werken op de afdeling techniek. Heb jij je mbo opleiding afgerond en kan je niet wachten om met je handen aan de slag te gaan? Hier kun je alles leren. Je kunt je specialiseren, maar ook als servicemonteur aan de slag. Dan ben je verantwoordelijk voor het oplossingen van storingen bij de klant. Één van de vaste monteurs neemt jou mee naar projecten en klussen zodat je alles kunt leren. Daarna kun je als zelfstandig monteur aan de slag!

Heb jij al een aantal jaar ervaring en ben je toe aan een volgende stap? Juist omdat dit bedrijf zo hard groeit, kun je jouw carrière een boost geven door hier aan de slag te gaan. Geen werkdag is hetzelfde! Denk aan het uitvoeren van installatiewerkzaamheden of het oplossen van storingen. Er zijn ook mogelijkheden om jezelf te specialiseren zodat je kunt doorgroeien of je kennis kunt verbreden.

Wij zoeken gemotiveerde mensen die goed kunnen samenwerken. Als je aan de slag gaat als zelfstandig monteur is een rijbewijs B verplicht. Wacht niet langer en ga snel aan de slag!

Wat wij bieden

 • Een goed salaris
 • Fulltime functie
 • Regelmatig leuke uitjes
 • Vers fruit en gezonde lunch
 • Specialisatie mogelijkheden
 • Doorgroeien tot zelfstandig monteur
 • Overname door het bedrijf bij wederzijdse tevredenheid

Wat wij vragen

 • Afgeronde mbo opleiding
 • Rijbewijs B (niet voor leerling monteurs)

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een groothandel voor de kwekers over de hele wereld. Het bedrijf levert 30.000 verschillende producten uitlopend van pvc koppelstukken tot gehele bewatering installaties. Dit doen ze over de gehele wereld samen met 500 medewerkers. Samen adviseren zij ze de klanten over de volledige inrichting van de kassen. Naast de grote projecten verkoopt het bedrijf ook losse onderdelen die ze op korte termijn aan de klant kunnen leveren. Door deze snelle levertijden ontstaat er een trouw klantenbestand.

Wat het bedrijf bijzonder maakt is de specialistische kennis over 30.000 verschillende producten. Hierdoor kunnen ze bedrijven van a-z ontzorgen.

Het is een echt Westlands bedrijf met korte lijnen, eerlijkheid staat voorop! Ieder jaar organiseert het bedrijf een groot uitje met alle Nederlandse vestigingen waar het echt aanvoelt als een grote familie. Het bedrijf bestaat al sinds 1885, momenteel is dit de vijfde generatie binnen het bedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau