Luba Uitzendbureau

Kwaliteitsmedewerker

  • Vacature
  • Vast contract
  • Noord-Holland
Wieringerwerf
26 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Een kleine greep uit je takenpakket als kwaliteitsmedewerker: je bent verantwoordelijk voor het dagelijks proactief ondersteunen op het gebied van QA en RA, je volgt het ontwikkelingsproces en je bent in het gehele proces scherp op de kwaliteitsborging van het product en het voorkomen van kwaliteitsproblemen. Je houdt je continue bezig met het verbeteren van kwaliteitsdata, het interne kwaliteitssysteem en helpt mee met het opstellen van de correctieve en preventieve actieplannen. Je vindt het leuk om trainingen te verzorgen en interne en externe audits te verzorgen. Natuurlijk ben je de ´inhouse vraagbaak´ en signaleert ook zelf verbeterpunten aan op het gebied van kwaliteit, arbo & veiligheid en milieu.

Heb je nog geen ervaring als kwaliteitsmedewerker, maar wil jij je hierin on-the-job ontwikkelen? Dan ook horen wij graag van jou, je kunt je namelijk ook intern ontwikkelen. Het idee is dan om je 2 jaar te laten meewerken op de afdeling kwaliteit, en je te ontwikkelen tot vakinhoudelijk expert.

In het kwaliteitsteam hebben allen een eigen expertise op het QA en RA vlak. Als kwaliteitsmedewerker ben je betrokken bij uitdagende projecten in het kader van de wetten en normen zoals MDD/MDR, ISO9001:2015, ISO 13485:2016 en FDA (QSR 21 CFR 820). Je regelt, organiseert en werkt met alle afdelingen en verschillende deadlines, je voelt je op je gemak in een omgeving waar de paden nog niet gebaand zijn. En kunt op deze manier zelf de omstandigheden creëren waarin je optimaal kunt functio

Je werkt de komende 2 jaar mee op de afdeling kwaliteit, hier werk je aan de ambities van Quest Innovations B.V. en ontwikkel jij je tegelijkertijd tot een vakinhoudelijk expert. Je volgt naast je werk verschillende opleidingen en cursussen en krijgt een persoonlijk begeleider, die het beste in je naar boven haalt.

Wat wij bieden

  • een gevarieerde functie in een dynamisch en internationaal bedrijf met een open bedrijfscultuur.
  • een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsomstandigheden zoals een pensioensregeling
  • mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en een solide bedrijfspensioenregeling.

Wat wij vragen

  • Je bent MBO niveau 4, bij voorkeur in de richting Integrale Veiligheidskunde, MER, Bedrijfskunde of een aanverwante opleiding;
  • Jouw persoonlijkheid laat zich omschrijven als besluitvaardig, positief kritisch en ondernemend. Analytisch en gestructureerd;
  • Je hebt aantoonbare ervaring met de meest gangbare kwaliteitssystemen of wilt jezelf intern ontwikkelen tot expert.

Over het bedrijf

Dit bedrijf is gevestigd in een gloed nieuw en super modern pand in Wieringerwerf (Noord Holland) en ontwikkelt, produceert en verkoopt slimme camerasystemen die unieke prestaties leveren op medisch gebied. De camera oplossingen helpen bedrijven en instellingen op tal van manieren, zoals het verbeteren van kwaliteit en nauwkeurigheid van producten, het verhogen van productieopbrengsten of het creëren van effectieve chirurgische camera instrumenten voor in een operatiekamer. Zij maken het voor de chirurg mogelijk om gezwellen en doorbloedingsproblemen waar te nemen die met het blote oog niet zichtbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan het vroegtijdig opsporen van kanker. Er heerst een nuchtere energieke west Friese sfeer met een vleugje Japan. In de pauze kun je ping-pongen of relaxen in de moderne kantine of zelfs op het dakterras. Op vrijdagmiddag is er uiteraard een gezellige gezamenlijke borrel om de werkweek af te sluiten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau