WerkTalent

Lijnoperator

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Je komt te werken bij een mooie organisatie gespecialiseerd in copacking. Met gloednieuwe machines ben je bezig om diverse klanten te helpen aan hun verpakkingen en het eten dat daarin zit! De klanten vind je door heel Europa. Dit familiebedrijf zit enorm in de lift en is daardoor erg aan het groeien!

Functieomschrijving
's Ochtends ben jij de eerste die aanwezig is en zorg je ervoor dat je al voorbereidingen treft voor jouw collega's. Doordat jij dit doet kunnen je collega's direct aan de slag met hun werkzaamheden. Zo zorg je dat je de voorraden controleert, eventuele storingen opspeuren bij machines en kijk je of er geen rommel is achtergelaten. Wanneer jouw collega's binnenkomen help je ze met de werkzaamheden aan de band. Dit moet zorgvuldig gebeuren omdat je met voeding in contact komt. Daardoor moet je secuur werken, en ook voorzichtig omgaan met de goederen.
Diverse lijnen zorgen ervoor dat alles goed verpakt gaat richting de klanten. Daarvoor ben je dan ook verantwoordelijk en zet je alles goed in het systeem. Het bijhouden van systemen gebeurd aan de hand van een tablet. Deze tablet is dan ook jouw verantwoordelijkheid om bij te houden en correct in te vullen.

Aan het einde van de werkdag controleer je ook weer of alles goed is afgewerkt, schoongemaakt en opgeruimd. Is dat niet zo dan is het jouw verantwoordelijkheid om met jouw collega's te kijken naar een oplossing om de dag ook goed af te sluiten.

Je werkt vaak in fulltime dagdienst maar ook in 2-ploegen. De locatie is makkelijk te bereiken vanuit Breda, Tilburg, Waalwijk en Den Bosch.

Functie-eisen
- Communicatief vaardig
- Meedenkend
- Hands on mentaliteit

Arbeidsvoorwaarden
- Een leuke, betrokken werkgever
- Doorgroeimogelijkheden
- Verantwoordelijkheid
- Fijne collega's
- Wanneer corona het toelaat leuke uitjes!

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent