Luba Uitzendbureau

Machine operator

Details van de functie

Logo Over het werk

Als operator verricht je specifieke CNC-bewerkingen. Het kan gaan om enkele stuks, maar ook om seriematig werk. De focus in je functie ligt op draaien en/of frezen van de producten. Ook controleer je de voortgang en waar nodig stel je de machine bij. Tevens voer je de visuele controle van de resultaten van de bewerkingen uit. Natuurlijk zorg jij er ook voor dat de werkplek opgeruimd is en verricht je klein preventief onderhoud.

Wat wij bieden

  • Een baan met uitzicht op vast dienstverband!
  • 2-ploegendienst: ma-vrij van 07.00-15.45u / Avonddienst: ma-do van 15.30-01.15u (dus de vrijdagen vrij)
  • Een baan binnen een internationale organisatie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en inbreng
  • Het salaris wordt bepaald op basis van opleiding en ervaring volgens de CAO Groot-Metaal

Wat wij vragen

  • Vmbo/LTS niveau met ervaring in verspaningsprocessen
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
  • Bij voorkeur ervaring met het werken met engelstuks producten

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gevestigd in Tilburg en is gespecialiseerd in de reparatie, vervaardiging en coating van vliegtuigonderdelen. Het bedrijf doet dat voor alle grote luchtvaartmaatschappijen, fabrikanten en vliegtuigmotoren en bedrijven die zich toeleggen op de revisie daarvan. Jouw toekomstige werkgever weet dat het succes wordt bepaald door de kwaliteit maar vooral ook door de motivatie van de medewerkers. Daarom biedt jouw toekomstige werkgever uitdagende opdrachten, geweldige teams en scholing zodat jij en het bedrijf continu in beweging zijn.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau