Luba Uitzendbureau

Procesoperator

Details van de functie

Logo Over het werk

Technische uitdaging dat is iets dat je moet aanspreken wanneer je bij dit bedrijf werkt. Met verschillende samenwerkingen, elk met hun eigen expertise, is de afwisseling gedurende de werkdag enorm. Zo ben jij in de functie van proces operator binnen deze organisatie verantwoordelijk voor de deegbereiding tot het afbakken van het eindproduct. Uiteraard is het instellen van de machine een belangrijke taak om het proces optimaal/ foutloos te laten verlopen. Kwaliteit is dan ook iets dat bij jou hoog in het vaandel staat en jij weet dit elke dag te leveren samen met jouw team. Geen ervaring maar wel de motivatie? Jouw collega's helpen jou hier graag bij! Herken jij jezelf in de volgende kernwoorden: betrokkenheid, creativiteit, voedselveiligheid, kwaliteit en oplossingsgericht? Dan is dit jouw nieuwe baan!

Het betreft een functie in 3 ploegen 6:00u tot 14:00u / 14:00utot 22:00u en 22:00u tot 6:00u

Wat wij bieden

  • De kans op ontwikkeling binnen het bedrijf
  • Uitzicht op een vast contract bij goed functioneren
  • Een informele werksfeer
  • Een breed werkveld waar geen dag hetzelfde is

Wat wij vragen

  • Opleiding op niveau MBO 2/3
  • Jij hebt enige affiniteit in de techniek
  • Jij beheerst de Nederlandse taal
  • Jij denkt in oplossingen

Over het bedrijf

Deze groeiende organisatie is onderdeel van Lotus Bakeries en bestaat inmiddels alweer 135 jaar. Naast ontbijtkoek is deze organisatie ook gespecialiseerd in de verantwoorde tussendoortjes en de lekkere koekjes. Het betreft een organisatie met gezellige, ambitieuze en hardwerkende collega's, waar we naast hard werken ook veel plezier met elkaar hebben centraal staat. Zo is deze organisatie in 2017 uitgeroepen tot het meest Vitale Bedrijf van Noord Brabant en hebben zij dit jaar het keurmerk Beste Werkgever 2018 gewonnen!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau