Luba Uitzendbureau

Orderpicker nachtdienst

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Den Hoorn
27 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Orderpicken voor een horeca groothandel in de nacht? Overdag lekker vrij? Je werkt van 22:00 tot 05:00. Je hebt 45 minuten pauze in je eigen tijd dus je bent 6:45 uur aanwezig. Omdat het nachtwerk is krijg je 38 uur betaald terwijl je 30,5 uur werkt op fulltime basis. Op zaterdagnacht zijn er geen diensten en ben jij altijd vrij om leuke dingen te doen, deze orders worden door je collega op zondagochtend gepickt. De nachtdiensten worden gedraaid in het zomerseizoen van maart tot en met oktober. In de wintermaanden kan jij dagdiensten draaien. Je bent dus heel het jaar door verzekerd van werk. Ervaring in een supermarkt of als orderpicker is een prť, maar geen harde eis. Je begrijpt bijvoorbeeld hoe je efficiŽnt de producten stapelt en dat je bijvoorbeeld olie niet op chips stapelt.

Wat wij bieden

  • Reiskosten en gratis parkeren
  • Toeslag in de vorm van vrije tijd, jij werkt bijvoorbeeld 30,5 uur en krijgt voor 38 uur betaald
  • Een baan waarbij je nachtdiensten in de zomer werkt en dagdiensten in de winter
  • Een baan voor lange periode bij een gezellig familiebedrijf in Den Hoorn

Wat wij vragen

  • In de maanden maart tot en met oktober ben je in de nacht beschikbaar van 22:00 - 05:00 uur start zondagavond tot en met donderdagvond
  • In de maanden november tot en met februari ben je overdag beschikbaar
  • Je hebt eigen vervoer om in Den Hoorn te komen. Je kunt de locatie niet met het OV bereiken op deze tijden
  • Je hebt al ervaring met orderpicken of je hebt bijvoorbeeld al in een supermarkt gewerkt. Heb jij geen ervaring? Reageer dan ook gerust

Over het bedrijf

Dit gave bedrijf is een horecagroothandel die food- en non food producten levert. Het bedrijf is gevestigd in Den Hoorn en is een echt familie bedrijf. Het bedrijf staat erg dicht bij de klanten en zorgt altijd voor een persoonlijke benadering. Er heerst een informele sfeer op de werkvloer en hun motto is 'afspraak is afspraak'. Naast de orderpick afdeling hebben ze ook een commercieel binnendienst en administratieve afdeling om alle orders in behandeling te nemen en het klantcontact te onderhouden. Tot slot brengt de chauffeur alle bestellingen naar de horeca.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau