Luba Uitzendbureau

Allround Expediteur

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij maakt jouw klanten blij als je hun goed te woord staat maar helemaal wanneer jij een zending goed hebt georganiseerd. Het aannemen, organiseren en coördineren van transporten zijn punten die jij goed beheerst want jij draagt zorg voor het uitwerken en versturen van offertes. en doet dit op een scherpe manier. Ook heb jij een talent voor scherpe transporten in te kopen. Hierdoor hou jij nog meer geld over voor jouw bedrijf en welk bedrijf is daar nou niet blij mee! Jij als Allround Expediteur gaat in deze functie ook de import- en exportdocumenten voorbereiden en begeleidt jij de transporten van A t/m Z.

Kortom, dit is een baan met veel afwisseling waar geen enkele dag hetzelfde is en waar je veel energie van krijgt. Dit gebeurt allemaal in een ontzettend gezellige team met toffe collega's die er naar uit zitten te kijken om jou te verwelkomen!

Wat wij bieden

  • Een ontzettend leuke werkgever met een fantastische sfeer
  • Een leuke functie in een dynamisch en gezellig team met veel afwisseling
  • Leuke personeelsactiviteiten
  • Een goed salaris met goede arbeidsvoorwaarden
  • Doorgroeimogelijkheden

Wat wij vragen

  • Jij hebt een relevante opleiding gevolgd of werkervaring opgebouwd
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Jij bent klantvriendelijk en kwaliteitsgericht en goed in plannen
  • Jij neemt graag verantwoordelijkheden op je

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een grote speler op het gebied van logistiek met een Rotterdamse mentaliteit. Met dank aan inzet en kwaliteit van alle medewerkers zijn zij in twee jaar tijd onwijs gegroeid en hebben ze filialen in 10 landen. Ondanks de internationale ambities vinden zij het heel belangrijk om dichtbij zichzelf te blijven en het familiegevoel te creëren.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau