Luba Uitzendbureau

Commercieel binnendienst medewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Om 08:00 uur kom je binnen op kantoor. Meteen gaat de telefoon. Jouw (potentiele) klant heeft veel vragen voor je. Dankzij jou opleiding en onboardingstraject weet jij deze als geen ander te beantwoorden. Jij bent namelijk klantgericht en pakt de spreekwoordelijke koe meteen bij de hoorns. Hoppa, weer een tevreden klant!

Jouw dag is super veelzijdig. Binnen jouw takenpakket zitten veel verschillende werkzaamheden. Jij hoeft je dan ook geen dag te vervelen! Jij beheerst het volledige pakket van een commerciŽle binnendienst medewerker. Je volgt offertes op. En zorgt dat orders zijn uitgewerkt, hebt veel contact met (potentiŽle) klanten en alle bijkomende administratieve werkzaamheden en je zorgt voor een uitstekend relatiebeheer.
Wat deze functie ook uitdagend maakt? Jij begeleidt verschillende internationale projecten. Vanuit Nederland. Maar ook op locatie. Je onderhoud relaties en bezoekt met enige regelmaat (inter)nationale beurzen. Dus af en toe een tripje naar het buitenland en veel van de wereld zien? Check!

Ervaring met de producten heb jij nier perse nodig. Wanneer je aan de slag gaat bij dit bedrijf krijg je een volledig inwerktraject. Op deze manier leer jij alles over de producten die jouw bedrijf produceert en verkoopt aan de industriŽle en maritieme sector.

Jouw commerciŽle, servicegerichte eigenschappen en hands-on mentaliteit zijn voldoende voor deze functie. Waar een wil is is een weg!

Wat wij bieden

  • Een mooi salaris waar nog vergoedingen bij komen als internationaal op pad gaat
  • Een baan voor de lange termijn
  • Veel doorgroeimogelijkheden
  • Een top inwerktraject zodat jij het beste in jezelf naar boven kunt halen

Wat wij vragen

  • Minimaal MBO4 werk- en denkniveau
  • Jij bent commercieel en betrokken
  • Affiniteit met techniek is een prť
  • Jij kunt omgaan met een hectische werkomgeving

Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is gevestigd in de Spaanse Polder. Het bedrijf staat wereldwijd bekend om zijn koppelingen en slangen voor een specifieke doelgroep. Je komt te werken binnen een informele organisatie waar er genoeg ruimte is om jezelf te ontwikkelen

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau