Zorggroep Charim

Verzorgende IG

 • Vacature
 • Parttime baan
 • Detachering
MBO
 • Utrecht
Veenendaal
7 september 2022
1 februari 2023

Details van de functie

Logo Aan de slag als verzorgende IG op locatie Dragonder? Doen!
Zoek je waardevol en uitdagend werk in een plezierige werkomgeving waar aandacht is voor jou? Wij zijn op zoek naar een gedreven en liefdevolle verzorgende IG! Jij bent een kei in je vak, zorgen is je tweede natuur, jij neemt initiatief en zelf dingen regelen doe je graag!

Wie ben jij?
Als verzorgende IG coördineer je de zorg rondom cliënten. Hoe je dat doet? Daar weet jij zelf alles van! Je bouwt fijne contacten op met cliënten, familie, vrijwilligers en jouw collega’s. Je bent dan ook bij herhaling nieuwsgierig naar wat de cliënten te vertellen hebben. Je stelt je graag op als gastvrouw/heer voor de bewoners, familie en bezoekers. Daarnaast ben je oplettend in het observeren van bewoners. Verder vragen wij:
 • een afgeronde mbo-opleiding verzorgende IG.

Wat je volgens je toekomstige collega’s kunt verwachten in een gemiddelde dag op Dragonder:
 • ”Ah, wat ben ik blij dat je er bent, ha lieverd!” Het is dus fijn als je met regelmaat een blij gezicht laat zien. Je krijgt ze namelijk terug!
 • ”zúster” “help” “kom eens” “zeg hoor eens” “de bel” Je bent toegewijd, empathisch en zorgzaam. Je hebt liefde voor je vak, neemt initiatieven en vindt het fijn om dingen te regelen, als je dat kunt ben je fantastisch!
 • “Wat heb je een mooie jurk aan, nét een schilderij.” Je deelt je blijdschap met onze bewoners en je bedankt hen als je mooie complimenten krijgt.
 • ”Heb je met je tenen in de jampot gezeten? “Wat een hoop sproeten op je arm.” Bewoners hebben het vaak koud dus zomers en ‘s winters is het bij ons heel warm. Wees gewaarschuwd en doorzoek alvast je kledingkast!
 • “Ik heb mijn leven lang al genoeg gewerkt, ik doe niks meer.” ”Waarom ben je zo laat? Ik zit al úren op.” “Hier heb jij niks mee te maken, snotblaag.” Onze bewoners zijn kwetsbaar en verdienen een groot respect waardoor je flexibiliteit wordt geprikkeld. Humor werkt goed! Als je plezier hebt in je werk ontstaat er enthousiasme en betrokkenheid wat doorwerkt bij de bewoners en je collega’s.

De bewoners van locatie Dragonder aan het woord:
Corrie en Daan Tavenier: Ben jij een zorgzaam, opgewekt en lief persoon? Wij hebben jou nodig. Jouw geduld en jouw liefde. Daar vrolijken wij van op.

 • Riek: Wij vinden het erg fijn als jij lief bent, maar ook houden wij van een grapje. Betrek ons erbij. Samenwerken. Zo doen we het.
 • Cornelia: Wij hebben dan misschien wel een beetje hulp nodig, maar wij willen graag eigen regie houden. We doen het samen.

Betekenisvol werk, doen we!
Zorggroep Charim is een christelijke ouderenzorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. Bij Charim doe je je werk met liefde. Liefde voor je cliënten, voor je collega’s en voor je vak. Samen willen we de dromen, wensen en verlangens van onze cliënten realiseren. Lees meer over de identiteit op www.werkenbijcharim.nl/over-charim.

Enthousiast? Doe mee!
Solliciteer dan online! Wij kijken uit naar het kennismakingsgesprek. Als je vragen hebt, kun je Celia Diemkoudre bellen. Zij is bereikbaar op [klik hier voor het telefoonnummer] . Zij is teamleider Zorg. Of stuur een bericht via WhatsApp [klik hier voor het telefoonnummer] naar de afdeling Recruitment.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Zorggroep Charim
Contactpersoon:
Afdeling Recruitment
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Zorggroep Charim gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.