Zorggroep Charim

Verzorgende IG

 • Vacature
 • Fulltime baan
 • Parttime baan
MBO
 • Utrecht
Woudenberg
7 september 2022
1 januari 2023

Details van de functie

Logo Aan de slag als verzorgende IG op Groenewoude? Doen!
Zoek je waardevol en uitdagend werk in een plezierige werkomgeving waar aandacht is voor jou? Wij zijn op zoek naar gedreven en liefdevolle verzorgende IG! Jij bent onze nieuwe collega wanneer je houdt van aanpakken en hart hebt voor de ouderenzorg. Heb je een voorkeur voor dagdiensten of nachtdiensten of zoek jij de afwisseling in dag en nachtdiensten? Wij hebben voldoende mogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen. Kortom, dankzij jou ontvangen onze cliŽnten de beste zorg!

Wie ben jij?
Als verzorgende IG coŲrdineer je de zorg rondom cliŽnten. Hoe je dat doet? Daar weet jij zelf alles van! Jij hebt plezier in het onderhouden van contacten met cliŽnten, familie, vrijwilligers en jouw collegaís. Daarnaast ben je oplettend in het observeren van bewoners. Verder vragen wij:
 • een afgeronde mbo-opleiding verzorgende IG.

Locatie Groenewoude
Groenewoude is een klein en gemoedelijk huis gelegen aan de rand van Woudenberg. In de hofjes Rozenhof, Bloesemhof en Dahliahof wonen zes cliŽnten met een langdurige zorgindicatie. Daarnaast zijn er ťťn- en tweepersoons appartementen voor cliŽnten die zorg nodig hebben. Er komen ook graag bewoners uit de wijk naar Groenewoude om deel te nemen aan activiteiten die aangeboden worden in De Serre. Jij past bij ons als je de cliŽnt echt ziet, vragen stelt en met aandacht luistert. Afstemmen en aansluiten bij de gewoonten van cliŽnten verbind je vanzelfsprekend aan het volgen van de systemen en regels. Kijk voor meer informatie op: www.groenewoude.nl.

Betekenisvol werk, doen we!
Zorggroep Charim is een christelijke ouderenzorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. Bij Charim doe je je werk met liefde. Liefde voor je cliŽnten, voor je collegaís en voor je vak. Samen willen we de dromen, wensen en verlangens van onze cliŽnten realiseren. Lees meer over de identiteit op www.werkenbijcharim.nl/over-charim.

Wordt dit een match? Wij bieden:
 • FWG 35 maximaal Ä 2.937,68 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • volop keuze uit extraís van het Charim voordeelmenu, bijvoorbeeld: extra vergoeding van reiskosten, korting op je nieuwe fiets, laptop, smartphone, smartwatch of sportabonnement;
 • de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen via de Charim Academie en keuze uit meer dan 100 online trainingen van GoodHabitz.

Enthousiast? Doe mee!
Solliciteer dan online! Wij kijken uit naar het kennismakingsgesprek. Als je vragen hebt, kun je Marijke Klee bellen. Zij is teamleider Zorg. Of stuur een bericht via WhatsApp naar de afdeling Recruitment.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Zorggroep Charim
Contactpersoon:
Marijke Klee
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Zorggroep Charim gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.