Luba Uitzendbureau

Operator

  • Vacature
VMBO
  • Utrecht
Montfoort
28 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Als productiemedewerker sta jij op verschillende plekken van het productieproces. Je kan aan het begin staan van het productieproces waar het product wordt geperst in mallen. Het is belangrijk dat deze mallen op tijd worden verwisseld, zodat de kwaliteit constant is en blijft. Nadat ze in de oven zijn geweest is de volgende kwaliteitscheck heel belangrijk. Dit bepaald of dat het product naar de klant mag of eruit wordt gehaald. Aan de productielijn treden helaas ook storingen op. Door de interne opleiding die je gaat krijgen, leer jij deze machine goed kennen en de storingen te verhelpen. Heb je geen ervaring, géén probleem, de interne opleiding zorgt ervoor dat je alles te weten komt. Het is hier mogelijk om je diploma voor Vapro B te behalen..

De ene week werk je 4 dagen in de middag-avonddienst en de andere week werk 5 dagen in de dagdienst. maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag 6:00 tot 15:00 uur ma t/m vrijdag 15:30 tot 0:30 uur

Wat wij bieden

  • Je ontvangt ploegentoeslag van 111,42%
  • Mogelijkheid tot het volgen van een opleiding zoals Vapro B
  • Bij goed presteren kans op contract direct bij de opdrachtgever
  • Reiskostenregeling wanneer je meer reist dan 10km
  • Een tal aan doorgroeimogelijkheden

Wat wij vragen

  • Je bent in staat fysiek werk te verrichten.
  • Je bent bereid om in een 2 ploegensysteem te werken.
  • Het begrijpen van de Nederlandse taal is belangrijker dan het spreken. Dit heeft te maken met de veiligheidsinstructies.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is hier in de regio gevestigd in Woerden en Montfoort. Vanuit deze locaties werkt een hecht team met elkaar samen om de klanten van hun producten te kunnen voorzien. In Woerden vindt de productie plaats en vanuit Montfoort de verkoop en communicatie. Het streven is om iedere dag een beetje beter te worden en werkt iedere medewerker met toewijding en expertise om een goede prestatie neer te zetten. De sfeer is informeel, collegiaal en er is altijd ruimte voor een goed gesprek. Deze werkgever maakt onderdeel uit van een toonaangevende organisatie in bouwmaterialen. Wereldwijd werken meer dan 9000 medewerkers.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau