Luba Uitzendbureau

Medewerker goederenontvangst

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Zoetermeer
1 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Je komt te werken in een enorm grote, maar zeer moderne productie omgeving. Jouw afdeling staat in de hoek van deze ruimte, dichtbij de deur omdat jij de eerste afdeling bent in het gehele proces; de afdeling goederenontvangst. Samen met een collega zorg je er voor dat alles wat binnen komt gesorteerd en uitgepakt wordt. Je bent fysiek in orde want je zal veel lopen, tillen en boeken verplaatsen. Dit kan soms vrij fysiek zwaar werk zijn. Vervolgens tel en controleer je de goederen. Klopt alles? Geen schade? Daarna kan je de goederen inboeken op de computer. Het kan ook voorkomen dat er goederen zijn geretourneerd of dat er schade is. Ook dit verwerk je administratief in de computer. Ben je hier mee klaar? Dan zorg je samen met jouw collega er voor dat de goederen doorgezet worden naar de afdeling Expeditie of Bibliotheekboekhandel. Je bent gemotiveerd, je doet er alles aan om kwaliteit te leveren. Daarnaast ben je positief ingesteld, heb je oog voor detail en neem je initiatief.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie met veel verschillende werkzaamheden
  • Werken in een moderne omgeving met leuke collega´s
  • Reiskosten vergoeding en reis jij met het OV? Dan krijg je volledige vergoeding
  • Wekelijk uitbetaald via Luba

Wat wij vragen

  • Je hebt ervaring met werken in een productie omgeving en met werken met computers
  • Het is een voordeel als je ervaring hebt met de genoemde werkzaamheden in de vacature
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord en geschrift

Over het bedrijf

Dit innovatieve bedrijf is één van dé belangrijkste leveranciers van collecties aan bibliotheken. Het is aan hun de taak om de media uitleen-klaar te maken. Dit zijn boeken, e-books, dvd?s, games, luisterboeken, taalcursussen, cd-roms en cd?s. De producten komen in principe kant-en-klaar aan bij dit bedrijf. Voorbeelden van aanpassingen zijn harde boeken kaften, rug etiketten en titelbeschrijving. Dat dit een innovatief bedrijf is, is te zien aan het geheel nieuwe pand met hippe uitstraling. Ze zijn continu bezig met productontwikkelingen en ?verbeteringen. Waar ze voor staan is een efficiënte manier van produceren. Ze bouwen ook zelf productiemachines voor bibliotheken en binderijen. Voor hun medewerkers hebben ze een open, lichte en hippe werkomgeving gecreëerd. Met zo?n 200 medewerkers blijft de werksfeer persoonlijk en zijn de collega?s betrokken bij elkaar.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau