Luba Uitzendbureau

Montage medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Noordwijk
28 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Je komt te werken in een gezellig team dat weet van aanpakken maar ook van een grapje houdt! Elke dag ga je met handgereedschappen en machines aan de slag om onderdelen te maken. Het belangrijkste aan het uitvoeren van het werk is dat je het foutloos uitvoert, een klein foutje heeft gevolgen voor jou collega's op de productie afdeling.

Wat wij bieden

  • Afwisselende werkzaamheden
  • Een kans om jezelf te ontwikkelen
  • De korte lijnen met andere afdelingen zorgen voor een prettige werksfeer

Wat wij vragen

  • Affiniteit met techniek, jij vind het leuk om te sleutelen
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
  • Kwaliteitsgericht, je stelt hoge eisen aan je eigen werk

Over het bedrijf

Dit bedrijf is in 1955 opgericht en heeft zijn naam verworven als veelzijdig productiebedrijf. Door de flexibiliteit, het zeer moderne machinepark en de vakkundigheid van de medewerkers, heeft het bedrijf de mogelijkheden om machines en producten van zeer uiteenlopende aard en seriegrootte te produceren en kan worden voldaan aan de allerhoogste eisen van kwaliteit van levertijd. Je komt te werken in een fijn team van circa 100 collega's die jou graag helpen beter te worden. De sfeer is open en toegankelijk. Voor iedereen die binnen de organisatie vast komt te werken wordt een ontwikkelingsplan opgesteld zodat je kunt blijven groeien in kennis.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau