Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij begint je dag met het inklokken en bergt daarna je spullen op in je kluisje. Jouw collega's zijn allemaal aanwezig en om 12:30 is de dagstart. De teamleider vertelt op dit moment wat de dag gaat brengen en wie op welke locatie aan de slag gaat. Het kan zijn dat jij gaat orderpicken aan de hand van de scanner of je bent bezig met de containers. De zeecontainers die binnen komen staan vol met schoenendozen en elke dag ga jij deze laden en lossen. Fysiek dus best pittig werk! Zijn de dozen uit de container dan ga ze op de rollerband. Ze worden gecontroleerd en naderhand in de stellingen geplaatst op de juiste locatie. Heb jij een heftruck certificaat dan kun jij deze dus gebruiken. Heb je deze niet dan kan je die via ons behalen!

Wat wij bieden

  • Fulltime (38,75 uur) functie van 5 dagen in de week.
  • Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding van ? 0,19 per elke km die je aflegt
  • Een baan waar geen dag hetzelfde is en je uitzicht hebt op vaste dienst!
  • Leuke werkgever en collega's

Wat wij vragen

  • Jij bent 5 dagen in de week beschikbaar
  • Enige ervaring met orderpicken is mooi meegenomen. Heb je dit niet? Geen zorgen! Motivatie is nog altijd het meest belangrijk
  • Jij moet een VOG kunnen aanvragen (die je daarna bij Luba declareert)
  • Jij beheerst de Nederlandse taal of spreekt vloeiend Engels

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever levert schoenen en sportkleding vanuit het magazijn. Goederen komen binnen, worden opgeslagen en vervolgens weer geŽxporteerd door heel Europa. Nederland heeft een vestiging gevestigd in Heerhugowaard.
Het is een organisatie met een informele West-Friese mentaliteit waarbij proactief handelen erg wordt gewaardeerd. Kortom, het is een resultaatgerichte no-nonsens organisatie met korte communicatielijnen op de werkvloer. In de huidige situatie is geen dag hetzelfde.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau