Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

De dag in het magazijn begint wisselend om 6:00 of 8:00 afhankelijk van de planning waarin de steigers opgebouwd moeten worden verspreid door het land. Samen met je collega's starten jullie de dag op en bespreken de focuspunten. Hierbij kan een bakje koffie natuurlijk niet ontbreken.

Je gaat jezelf voornamelijk bezighouden met het klaarzetten van materiaal voor de steigerbouwers en zorgt er voor dat al het terugkomende materiaal weer netjes wordt gesorteerd in het magazijn. Dit gaat voor een gedeelte met de hand en het andere stuk met de heftruck. Het is niet erg als je nog niet in het bezit bent van een certificaat, deze kan je na een aantal weken via Luba halen.

Verder is het belangrijk met het oog op de veiligheid dat de onderdelen goed worden gecontroleerd op kwaliteit en dat er natuurlijk geen artikelen ontbreken. Als je wat verder bent in je functie kan je ook een rol gaan spelen in de ondersteuning van de magazijnbeheerder op het gebied van voorraad systemen.

Wat wij bieden

  • Kans op een functie voor de lange termijn
  • Goed startsalaris en kans om door te groeien
  • Gezellige vrijdagmiddagborrels en uitjes

Wat wij vragen

  • Het belangrijkste is dat je gemotiveerd en leergiering bent
  • Heftruckcertificaat is een pre, echter niet een vereiste. Deze kan je snel via Luba behalen.
  • Het is belangrijk dat je goed kan tellen in verband met de voorraad.

Over het bedrijf

Het bedrijf is gespecialiseerd in steigerverhuur door het hele land.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau