Luba Uitzendbureau

Heftruckchauffeur

  • Vacature
  • Tijdelijk
VMBO
  • Noord-Holland
Zwaagdijk
26 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Het hoofdseizoen in deze handel is begonnen en het is druk! De dag begint vroeg, tussen 06:00 uur en 07:00 uur komt iedereen aan. Er wordt koffie gedronken en vertelt wat er die dag van je verwacht wordt. Je gaat als inpakker, orderpicker en heftruckchauffeur aan de slag. De werkzaamheden bestaan namelijk uit het ompakken en orderpicken maar ook het rijden met de heftruck behoort tot jouw taken. Alle orders moeten verwerkt worden. Als alles klaar is, zit de dag er op! Een fysieke baan, want je bent steeds in beweging. Daarbij moet je flexibel ingesteld zijn, maar daar staat tegenover dat je aan de slag gaat in een heel gezellig team.

Wat wij bieden

  • Goede arbeidsomstandigheden
  • Werken in een zeer gezellig team van 6 personen waarvan je samenwerkt met één directe collega
  • Werken met 1e klas producten waar kwaliteit heel hoog in het vaandel staat

Wat wij vragen

  • Je bent woonachtig in de omgeving Zwaagdijk- Oost
  • Je bent in bezit van een heftruckcertificaat of bereid deze via Luba te behalen
  • Vroeg opstaan is voor jou geen probleem
  • Fysiek sterk, zodat dozen tillen en veel lopen geen probleem is

Over het bedrijf

45 jaar geleden begon jouw werkgever in de groothandel van zijn vader in Medemblik. En op 31-jarige leeftijd nam hij het stokje over. Sinds 1995 is het bedrijf gevestigd in Zwaagdijk en inmiddels is ook de derde generatie werkzaam in het familiebedrijf. Ondanks dat de zonen senior wel wat rust gunnen, is hij nog dagelijks op het bedrijf aanwezig. Door de goede contacten, lage overheadkosten en directe lijnen met de belangrijkste productiegebieden zijn zij in staat snel te reageren op de dagelijkse fluctuaties in de groentebranche. Met zowel leveranciers als afnemers worden individueel afspraken gemaakt m.b.t. contractleveringen en dagelijkse zendingen. Hun basis voor een goed relatiebeheer is vertrouwen en kwaliteit. Dit is voor dit bedrijf van groot belang om langdurige relaties te onderhouden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau