Luba Uitzendbureau

Leerling Steigerbouwer

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Amsterdam
27 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Het is geen probleem als je nog geen ervaring hebt in de steigerbouw. Je collega's willen jou graag opleiden en alle kneepjes van het vak leren. Je gaat jezelf in het begin voornamelijk bezig houden met ondersteunde werkzaamheden zoals het klaarzetten van materialen voor je ervaren collega's. Verder ga je ondersteunen bij het monteren van de materialen en wordt dit jou ook stap voor stap uitgelegd. Uiteraard ga je hetzelfde doen bij het afbreken van steigers. Hierbij staat 'veilig werken' natuurlijk centraal en zorg je ervoor dat je de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen draagt. Daarnaast let je goed op beschadigingen van het materiaal en meldt dit bij je leidinggevende.

Wat wij bieden

  • Doorgroeimogelijkheden
  • Goed startsalaris
  • leuke borrel en uitjes

Wat wij vragen

  • Bereid tot het volgen van een VCA opleiding na 3 maanden indiensttreding
  • Bereid om te werken in de buitenlucht.

Over het bedrijf

Het bedrijf bestaat uit ongeveer 50 werknemers die een 'niet lullen maar poetsen' mentaliteit hebben. De communicatie is vrij direct en je moet tegen een grapje kunnen. Je bent verder veel onderweg omdat het bedrijf steigers opbouwt in het gehele land.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau