WerkTalent

Lijn Operator AGF - Vaste baan

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze klant is gevestigd in Barendrecht. Dit is vanuit Rotterdam, Dordrecht of Schiedam goed te bereiken met de auto of het OV.

Functieomschrijving
In de rol als Operator bij onze klant binnen de afdeling Verpakken op de Citrus afdeling betekent, dat je meehelpt aan het verder verbeteren van onze gemechaniseerde en automatische productielijnen. Met behulp van MES-software heb je inzicht in de prestaties van de integrale productielijn en de individuele machines. Daarnaast ben je werkzaam tussen de sorteer-, weeg-, verpakkingsmachines etc. om samen met je team de gewenste productie te realiseren.

De citrusafdeling is een nieuw ingerichte afdeling binnen onze opdrachtgever en nog volop in ontwikkeling. We hebben alle werkplekken kritisch bekeken en deze dan ook gebruiksvriendelijk ingericht volgens de meest recente normen.

Je maakt onderdeel uit van een team van 35 collega's en je werkt in de basis een tweeploegenrooster, waarin ook in het weekend gewerkt wordt. In bepaalde periodes gedurende het jaar kan het voorkomen dat er een (tijdelijk) drieploegenrooster gewerkt wordt.

Het verzorgen van de juiste materialen; het verdelen van werkplekken en werkzaamheden en het instrueren van medewerkers aan de lijn; Het bewaken van de procesvoortgang en -verloop; Signaleren en oplossen van (ver)storingen en het uitvoeren van periodieke controles en klein onderhoud in samenwerking met de Technische Dienst; Registratie van productie- en controle gegevens, mensen, middelen en materiaal; Doen van verbetervoorstellen en meewerken/leiden van kleinschalige projecten.

Functie-eisen
- Een diploma op niveau MBO 2 of 3 opleiding (of je bent bereid dit op korte termijn te gaan volgen);

- Goede beheersing van de Nederlandse taal;

- Hands on mentaliteit;

- Bereidheid tot het werken in ploegendiensten (24/7);

- Ervaring in de voedingsmiddelenindustrie of AGF-branche (is een pre);

- Interesse in IT is een plus!

Arbeidsvoorwaarden
- Salarisindicatie tussen EUR1950 - 2400 bruto per 4 weken exclusief toeslagen, maar wel afhankelijk van de kennis en ervaring die jij meeneemt;

- Fulltime baan

- Reiskostenvergoeding 0,19ct per km;

- Ploegentoeslag van 25 & 40% afhankelijk van de diensten die jij draait;

- Werken in een groeiende en dynamische organisatie, waar jij de ruimte en tijd krijgt om jezelf te ontwikkelen;

- Een leuke gemoedelijke werksfeer waarbij het team en jij centraal staan.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent