Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker retouren

  • Vacature
VMBO
  • Zuid-Holland
Nieuw Vennep
30 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Jouw nieuwe werkgever verkoopt diverse accessoires en artikelen voor telefoons. Zij zijn op zoek naar een secuur en kritisch persoon voor de retouren. Artikelen die dubbel besteld zijn, toch niet aan de verwachting voldoen, verkeerd zijn besteld of beschadigd zijn, worden retour gestuurd door de klant. De retouren komen binnen en je controleert deze op reden van terugsturen, of ze beschadigd zijn en of ze nog verkoopbaar zijn. Vervolgens verwerk je ze op de juiste plek in het magazijn als ze nog verkocht kunnen worden. Je verwerkt de retouren ook in het systeem zodat de mensen het geld ook terugkrijgen. Ben je klaar of is het druk op een andere afdeling? Voor jou geen probleem want jij bent flexibel zat om even bij te springen. De werktijden zijn van 8:30 tot 17:00 uur van maandag tot en met vrijdag en als je wil, is zondag een mogelijkheid. Op zaterdag wordt er niet gewerkt. Het kan af en toe zwaar werk zijn dus het is belangrijk dat je fysiek goed in orde bent.

Zoals je ziet is dit een leuke, verantwoordelijke functie. Heb je geen ervaring maar lijkt het je leuk om te doen? Geen probleem, je wordt goed ingewerkt en opgeleid om de functie te vervullen.

Wat wij bieden

  • Een leuke afwisselende functie
  • Veel verantwoordelijkheden
  • Een functie voor 24 tot 40 uur
  • Salaris tot ?2100,- bruto als startsalaris

Wat wij vragen

  • Je bent netjes en werkt secuur
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar
  • Je hebt de juiste motivatie
  • Je bent fysiek in staat dozen te tillen tot 20 kg.

Over het bedrijf

Betaalbarehoesjes is een jonge, frisse startup. Zij verkopen telefoonaccessoires, trendartikelen en bijbehorende accessoires. Deze worden vanuit het magazijn in Nieuw-Vennep verzendklaar gemaakt en worden vanuit daar naar de klanten verstuurd. Er werkt een jong, ambitieus team en bestaat uit ongeveer 15 medewerker. Er is ruimte voor groei en ontwikkeling.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau