Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker IT

Details van de functie

Logo Over het werk

Je komt te werken in een magazijn, maar niet op 1 vaste plek. Als een manus van alles, voer jij uit waar de prioriteiten liggen. Dat kan zijn dat je een paar uur per dag bezig bent met het in- en uitboeken van goederen en de rest van de dag goederen aan het uitpakken bent. Daarnaast maak je hardware producten verzendklaar. Denk hierbij aan laptops, printers en beeldschermen. Daarbij voer jij eerst een kwaliteitscontrole uit. Ook de retouren pak je op en verwerk je in het warehousemanagementsysteem. Nauwkeurigheid en prioriteiten stellen is erg belangrijk in deze functie. Jij weet de verbanden te leggen en denkt logisch na. Het is een divers takenpakket, waar enige ervaring in de logistiek wel prettig is. Vooral het in- en uitboeken van goederen vraagt wat kennis.

Je werkt in een klein en hecht team tijdens kantoortijden van 08:30 - 17:00 uur. Enige aanpassing in werktijden is mogelijk in overleg.

Wat wij bieden

  • Je kan per direct beginnen voor 32-40 uur
  • Logistieke functie in Bodegraven in GEEN gekoelde omgeving
  • Hele leuke en gezellige collega's
  • Een baan van maandag t/m vrijdag van 8:30-17:00 uur

Wat wij vragen

  • Per direct fulltime of 32 uur beschikbaar
  • Minimaal mbo werk- en denkniveau
  • Ervaring in de logistiek
  • Je bent een echte aanpakker en werkt graag in teamverband

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever zit in de omgeving van Bodegraven. Hun dienstverlening omvat de gehele lifecycle van de IT-omgeving, van hardwarelevering en -installatie tot databeveiliging, en van configuratie tot beheer en onderhoud. Dit bedrijf heeft een net en opgeruimd magazijn met diverse IT onderdelen. In totaal werken er ongeveer 50 collega?s. Iedereen kent elkaar en er hangt een ontspannen sfeer. Hard werken is heel belangrijk, maar er is zeker ook tijd voor gezelligheid.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau