Luba Uitzendbureau

Orderpicker

 • Vacature
VMBO
 • Zuid-Holland
Schiedam
1 oktober 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Bij een vooral gezellig bedrijf ga jij in het magazijn orderpicken. Je werkt secuur en via verschillende kleurencodes en een scanner ga je aan de slag samen met je collega's.

Het is een laag magazijn waar je overal staand bij kan, stellingen zijn maximaal 2 meter hoog. Omdat je met hele kleine artikelen werkt is het geen zwaar, maar secuur werk. Je begint als orderpicker en als je dit goed onder de knie hebt word je ingezet op verschillende afdelingen. Het is dus een veelzijdige baan waarbij je makkelijk door kan groeien. Op de afdeling staan de bakken: hierin zitten de verschillende type horloges en onderdelen van horloges die gelabeld staan per (kleur)code. Aan jou en je team de taak om de orders te picken en dit secuur te doen. De bestellijsten worden weergegeven op een tablet die verbonden staat met de stellingen. Als je de goede producten hebt gescand gaan de juiste lampjes branden op je kar, je wordt dus goed geholpen om geen fouten te maken. Je kan ook doorgroeien naar de controle afdeling: Op deze afdeling worden de orders gecontroleerd. Het bedrijf levert internationaal en aan verschillende klanten die op hun eigen manier de producten aangeleverd willen krijgen. Het kan zijn dat het op een speciale manier ingepakt moet worden. Aan jou en je team de taak om bestellingen op maat te maken.

Wat wij bieden

 • Een team met gezellige collega?s met veel variatie in je werkzaamheden
 • Een baan waarbij je voor langere tijd aan de slag kan
 • Uitzicht op een vast contract
 • Doorgroeimogelijkheden waar je op veel afdelingen kan werken

Wat wij vragen

 • Je bent secuur
 • Je bent betrouwbaar
 • Het is mogelijk voor jou om een VOG aan te vragen
 • Je wil er voor langere tijd werken
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal

Over het bedrijf

Jouw toekomstige opdrachtgever is van origine een Japanse fabrikant van o.a. hoogwaardige kwaliteit horloges. Dit bedrijf houdt zich bezig met de productie van onder andere horloges, sieraden en brillen. De bedrijfstak in Nederland houdt zich vooral bezig met horloges wat ook de corebusiness is van het bedrijf. Vanuit Rotterdam leveren zij aan heel Europa, voornamelijk aan de landen Frankrijk, BelgiŽ en Duitsland. Het is een klein en gezellig magazijn waarbij je overleg lopend bij kan, het zijn smalle paden en er wordt geen hef/-reachtruck gebruikt. Het is een gezellig team waarbij je geen harde targets hebt van wat je moet lopen, wel wordt er van je verwacht dat je zo min mogelijk fouten maakt. De werkgever denkt graag mee om je te helpen en door te laten groeien naar verschillende afdelingen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau