Luba Uitzendbureau

Verkoper binnendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

De verkoper binnendienst verricht commerciŽle werkzaamheden gericht op de verkoop van tegels en/of aanverwante producten aan de professionele afnemer. Dit houdt onder andere in dat je offertes opstelt en volgt door deze na te bellen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het maken van calculaties en zorg je voor een correcte orderverwerking en coŲrdineert het orderbevestigingstraject. In deze functie heb je contact met met de opdrachtgevers. De informatie betreft dit proces verwerk je in computersystemen.

Wat wij bieden

  • een interessante en afwisselende functie in een veelzijdige branche
  • een leuk en informeel team binnen een mooi familiebedrijf
  • 25 verlofdagen; 12 ATV dagen
  • opleidingsmogelijkheden binnen de tegelbranche
  • pensioenregeling met 2/3 werkgeversbijdrage

Wat wij vragen

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Je bent nauwkeurig, spontaan en klantvriendelijk
  • Je hebt ervaring met het behalen van commerciŽle doelstellingen

Over het bedrijf

Je komt te werken bij de grootste tegelzaak van Nederland. Van oorsprong is jouw werkgever een familiebedrijf. Er heerst een open, informele en no-nonsense cultuur en er is ruimte voor ondernemerschap, vrijheid van denken en handelen. Samenwerken en respect voor elkaar is zeer belangrijk. Met zo'n zestig merken en tegels in duizenden vormen, kleuren en maten heeft jouw werkgever de grootste collectie van Nederland. Jouw collega's hebben een passie voor tegels en/of (af)bouw-/interieurproducten. Zij kenmerken zich door betrokkenheid, enthousiasme, betrouwbaarheid, eerlijkheid en een nuchter karakter.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau