Luba Uitzendbureau

Assemblagemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Eindhoven
25 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Samen met ongeveer 30 gezellige en hardwerkende collega?s ben jij bezig met het assembleren van draad- en kabelbomen. Elke dag ontvang jij een order die verwerkt moet worden. Aan de hand van deze order stel jij de machine op de juiste manier in. Mocht je hier nog onbekend mee zijn, geen enkel probleem, Jouw collega?s zijn er om jou het vak te leren! Na het instellen van de machine ga jij de order assembleren. Om er zeker van te zijn dat er niets mis is met de draad- en kabelbomen, worden er uiteraard kwaliteitscontroles uitgevoerd door jou. Is deze kwaliteitscontrole in orde dan is de order gereed!

Je bent werkzaam van maandag tot en met donderdag van 07:15 tot 16:15 uur en op vrijdag van 07:15 tot 11:15 uur.

Wat wij bieden

  • Je werkt 38 uur per week van maandag tot en met vrijdag
  • Uitzicht op een vast contract
  • Doorgroeimogelijkheden binnen en buiten je functie
  • Onderdeel van een hecht en gemotiveerd team

Wat wij vragen

  • Jij bent een echte teamplayer en werkt nauwkeuring
  • Jij bent leergierig en bereid om nieuwe dingen te leren

Over het bedrijf

De organisatie waar je komt te werken is een familiebedrijf dat complexe bedradingen en kabelbomen produceert voor producenten van apparaten voor de bouw, medische sector en landbouwsector. Ze zijn actief in de Benelux. Tevens distribueren zij technische componenten rondom deze bedradingen, maar ook voor printplaten. Dit bedrijf is regelmatig op zoek naar gemotiveerde technische medewerkers die het team komen versterken en mee kunnen werken aan het succes van de organisatie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau