Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Opmeer
25 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze functie werk jij met een klein en hecht team van ongeveer 7 man aan betonnen funderingen. Jij maakt deze funderingen voor de prefab woningbouw. Als productiemedewerker houd je toezicht op de zorgvuldige en kwalitatief goede wijze van de productie aan de hand van de specificaties en tekeningen. Het is belangrijk dat je enig technisch inzicht hebt of ervaring hebt met tekening lezen, omdat het belangrijk is dat de uitsparingen in de funderingen (voor bijv. kabels en bedradingen) op precies de juiste plek moeten zitten. Naast het beton storten aan de hand van tekeningen, is het ook erg belangrijk dat je netjes en secuur werkt. Een opgeruimde werkplek is van belang, omdat er gewerkt wordt met hijsapparatuur voor het storten van het beton. Voor de veiligheid is het daarom belangrijk dat het opgeruimd is.

Wat wij bieden

  • Een mooi maandloon tussen de ?2.600 en ?2.700,- per maand
  • Zo snel mogelijk starten en overname door het bedrijf na de uitzendtermijn als er van beide kanten de klik is
  • Dagdiensten van 07.00 ? 16.00 uur
  • Werken in een hecht team en een goede sfeer

Wat wij vragen

  • Je werkt aan de hand van tekeningen, technisch inzicht is dus een vereiste of kennis van tekeningen lezen
  • Je werkt secuur en netjes, orde & netheid zijn erg belangrijk i.v.m. veiligheid
  • Je wilt fulltime werken

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een dynamische betonfabrikant. Ze leveren prefab betonproducten op maat voor de woningbouw, utiliteitsbouw en agrarisch sector. De fundering van het bedrijf ligt op nuchtere West-Friese bodem. Klanten en werknemers herkennen dat, want het leveren van producten van goede kwaliteit en het op tijd leveren zijn bij dit bedrijf heel gewoon.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau