WerkTalent

Laseroperator GOED STARTSALARIS

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever heeft geen eigen producten maar ontwikkelt en onderscheidt zich op de technische branche (metaal). Zij zijn leverancier van hoogstaande kwaliteit metaalproducten bewerkt en ontworpen uit plaatstaal.

Samen met leveranciers en ontwerpers zijn zij altijd probleemoplossend en hebben hier dan ook meer dan 40 jaar ervaring mee. Voor iedere vraag is een oplossing. Zij maken dan ook echt alles en is geen dag hetzelfde. Zo ben je bezig met het maken van designstoelen van een ontwerper en de andere dag kan je bezig zijn met het maken van stellingen voor bij Rituals, of ben je banken aan het maken voor in het Vondelpark. Noem maar op, geen dag ben je bezig met hetzelfde product.

Zij hebben uiteenlopende afdelingen, van stanserij, naar lasserij tot aan de poedercoaten aan toe. Je kan dan ook volop doorgroeien en andere dingen leren wanneer je dit wilt.

Kortom:
Een opdrachtgever waar het personeel centraal staat en waar het bedrijf ook echt betrokken mee is. Zij stimuleren medewerkers in hun doelstellingen dmv opleiding, doorgroeimogelijkheden en technische uitdagingen.

Functieomschrijving
Geen dag is hetzelfde. Je maakt namelijk geen vast product. Het bedrijf werkt samen met ontwerpers en leveranciers om zo de mooiste ontwerpen te mogen realiseren. De ene dag ben je bezig met het maken van bijvoorbeeld designer stoelen en de andere dag ben je kluisjes voor scholen aan het maken. Het is zeer uitgebreid en niets is te gek. Zit jij op een metalen bankje in dat park bij je favoriete meer, kans is groot dat je zelf dat bankje hebt gemaakt.

Jij bent verantwoordelijk voor het geautomatiseerde proces van hoogwaardige metaal samenstellingen en diverse werkzaamheden als metaalbewerker/operator. Binnen deze functie heb je een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid binnen een zeer gemoderniseerd bedrijf waar ook voldoende wordt geďnvesteerd in moderne machines. De werksfeer is informeel, open en je feedback wordt altijd gewaardeerd.

Je voornaamste taken zijn:

- Bedienen en instellen van de lasersnij machine (buislaser);
- Controleren van de productkwaliteit
- Meedenken over verbeteringen

Heb jij ambitie en motivatie om door te groeien naar bijvoorbeeld Lasrobot Programmeur, maar wel de dan kunnen wij ook een traineeship aanbieden om betaald opgeleid te worden tot programmeur. Dit kan ook naar Operator voor andere machines.

Functie-eisen
- Woonachtig in Woerden, Gouda, Schoonhoven, Gorinchem, Nieuwegein Utrecht;
- Je hebt een passie voor techniek (technische affiniteit);
- Bij voorkeur ervaring met lasermachine of andere CNC-gestuurde machines (is een pré, hoeft niet)
- Op zoek naar een fulltime, vaste baan (2-ploegen);
- Bij voorkeur een technische opleiding gevolgd, bijvoorbeeld metaaltechniek, maar is zeker geen must.

Arbeidsvoorwaarden
Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. In deze no-nonsense organisatie gaan wij op een informele en collegiale wijze met elkaar om. Naast een fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

-Goed startsalaris tussen de EUR 2600,- en EUR 3200,-;
-voor deze functie werk je in 2-ploegen (05:45-14:00 en van 14:00-22:15 uur);
-Ploegentoeslag van 14% op je uurloon;
-Weekenden vrij, er wordt wel eens gewerkt op zaterdag;
-Reiskostenvergoeding;
-Full time, vast werk;
-Eenmaal in dienst een ziektekostenregeling, 27 vakantiedagen en een regeling voor aanschaf van bijvoorbeeld een fiets, laptop of mobiele telefoon etc.
-Goede werksfeer met afwisselend werk en voldoende doorgroeimogelijkheden;
-Je krijgt de gelegenheid om eventuele cursussen en opleidingen te volgen;
-Je werkt aan diverse ontwerpen, de ene dag ben je een lamp of stoel aan het maken, de andere dag bijvoorbeeld geluidspanelen
-Gratis fruit in de kantine, waar je ook kan tafelvoetballen;
-Je komt terecht in een bedrijf waar iedereen gelijk is, het is dan ook niet raar als je opeens zit te lunchen met de directeur
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent