WerkTalent

Monteur zware voertuigen / Constructiebankwerker DIRECT IN DIENST

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever levert wereldwijd voertuigen en hulpvoertuigen. Zij kopen afgekeurde voertuigen in om deze vervolgens compleet om te bouwen en vervolgens door te verkopen of te verhuren. Binnen het bedrijf werken technische mensen die echt nog kunnen genieten van het krijgen van vuile handen. Het zijn mooie projecten en het eindresultaat mag er zeker zijn.

Functieomschrijving
Binnen deze functie als Monteur ben jij bezig met het opknappen en reviseren van allerlei soorten voertuigen. Denk hierbij in het breedste zin van het woord. De voertuigen zijn in principe al afgeschreven en komen bij jou terecht, samen met je team van 4 man ga jij dit voertuig helemaal opknappen en daar komt een hoop werk bij kijken.

- Reviseren
- Lassen
- Kant en bankwerk
- Spuiten / Coaten
- Monteren, demonteren, assembleren.

Echt alles ga jij doen. Natuurlijk ben je waarschijnlijk beter in het één en heb je je andere vaardigheden nog niet (compleet) onder de knie. Het bedrijf biedt hiervoor diverse trainingen / cursussen zodat jij je volledig kan ontwikkelen om nog beter te worden in jouw vakgebied. Denk hierbij aan trainingen richting elektrotechniek, hydrauliek, mechatronica, noem maar op.

Wanneer een voertuig klaar is, en dit is vaak een traject van een maand of meer wordt het verhuurd of verkocht en dit doen ze in meer dan 80 landen. Wanneer een voertuig verhuurd wordt zal er soms ook onderhoud gepleegd moeten worden. Vind jij het leuk om dan mee te gaan, waarom niet? Ben je opeens in Zuid Afrika om onderhoud te plegen aan een tanker van 26 meter lang die jij compleet hebt gereviseerd.

Dus ben jij vrachtwagen of automonteur en wil jij meer, dan ben je welkom. Kom je uit de mechatronica of metaalwereld dan ben je meer dan welkom. Met andere woorden ben jij technisch en wil jij veel afwisseling, solliciteer!

Tevens zijn wij op zoek naar constructiebankwerkers voor deze opdrachtgever op Schiphol:
Binnen deze functie als Constructiebankwerker ben jij bezig met het onderhoud van opknapte en gereviseerde voertuigen. Denk hierbij in het breedste zin van het woord. De voertuigen waren al afgeschreven en zijn nu volop in werking, samen met je team zorgen jullie ervoor dat deze voertuigen blijven werken.

Functie-eisen
- Woonachtig in Noord-Holland; regio Alkmaar, Zaandam, Zaanstad, Haarlem, IJmuiden, Castricum, Wormerveer en Amsterdam (Schiphol) en omgeving;
- Je bent in het bezit van eigen vervoer;
- Je bent niet bang om vieze handen te krijgen;
- Voorkeur van een technische opleiding bijvoorbeeld richting autotechniek, werktuigbouwkunde;
- Op zoek naar vast werk en een fulltime baan.

Arbeidsvoorwaarden
- Een startsalaris van tussen de EUR2300 en EUR3000 op basis van ervaring en niveau;
- Fulltime, vaste baan;
- Reiskostenvergoeding;
- De mogelijkheid om diverse trainingen, cursussen of complete opleidingen te volgen waardoor je jouw kennis kan verbreden;
- Dagdiensten van 07:00-16:00 uur;
- Weekenden vrij;
- De mogelijkheid (als je wilt) om af en toe naar het buitenland te gaan voor onderhoud, compleet verzorgd.
- Vrijdag is het vissiedag en uiteraard wordt er op correcte wijze een drankje gedronken aan het einde van de middag;
- Om de 2 jaar is er een grote beurs die je bezoekt en alles wordt compleet verzorgd;
- Vrijheid om, binnen de aangegeven kaders, op jouw eigen manier te werken;
- Je komt te werken binnen een mooi bedrijf met een mooie toekomst en een uniek product.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent