Luba Uitzendbureau

Servicemonteur

Details van de functie

Logo Over het werk

Als servicemonteur krijg jij dagelijks een lijst met 8 9 klanten toegestuurd die je gaat bezoeken. Jij bepaald zelf de route en de volgorde van de klanten die je bezoekt. Eenmaal aangekomen bij je klant - dit kan een school, een voetbalstadion of een kantoorpand zijn- zoek jij de automaat op en ga je deze repareren. Er wordt gewerkt met heel wat verschillende soorten automaten - denk aan drankautomaten, eierautomaten, vleesautomaten, snackautomaten, je kan het zo gek niet bedenken. Tijdens je inwerkperiode, die tussen de 3 en 6 maanden duurt, heb jij alle automaten leren kennen en geleerd hoe de storingen opgelost moeten worden. Dit inwerktraject is deels op het hoofdkantoor in Barneveld, en deels met een ervaren servicemonteur.

Je mag je bus mee naar huis nemen en deze wordt 's nachts bijgevuld zodat jij altijd alle materialen bij je hebt. Af en toe zal het voorkomen dat jij naar het hoofdkantoor in Barneveld moet, voor een training, bijscholing of team uitje!
Naast je gewone werk, wordt er van je gevraagd om een keer in de 7 weken in het weekend beschikbaar te zijn, in deze weekenden kan je door het hele land opgeroepen worden om een automaat te repareren, maar je zal lang niet ieder weekend dat je dienst hebt effectief aan het werk gaan. Wel krijg je hier mooi voor betaald! In je normale werkweek ben je verantwoordelijk voor klanten in de regio Noord en Zuid Holland en regio Utrecht.

Het is ook mogelijk om 4 dagen per week te werken!

Wat wij bieden

  • persoonlijke begeleiding on the job
  • baan met uitzicht op vast dienstverband
  • veel vrijheid in je werk, je bepaald zelf welke klanten je wanneer bezoekt en hoe laat je dag begint

Wat wij vragen

  • enige ervaring als servicmonteur
  • afgeronde mbo opleiding
  • rijbewijs b

Over het bedrijf

Je komt te werken in een fijn mkb bedrijf dat ruim 60 jaar bestaat. Ze zijn begonnen met de handel in koffie, maar sinds de jaren negentig zijn ze volledig overgeschakeld naar automaten. Van koffieautomaten tot eierautomaten en van bloemenautomaten tot snackautomaten. Binnen het bedrijf heerst een relaxte sfeer en het typeert dat mensen voor langere tijd hier blijven werken.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau