Luba Uitzendbureau

Lijnoperator

  • Vacature
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
24 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Lijnoperators zijn werkzaam in de productie voor het afvullen van artikelen. De werkplekken aan de lijn verschillen in moeilijkheidsgraad. De lijnoperator B assisteert de lijnoperator A of beheerst het werken aan 1 lijn. Het doel van de functie is het afvullen van Burg artikelen op een zo efficiŽnt mogelijke (tijds-) wijze waarbij de gestelde kwaliteitseisen worden geborgd en vervolgens de overeengekomen levertijd behaald kan worden. De lijnoperator B is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de werkzaamheden volgens de benoemde processen en gestelde kwaliteits- en veiligheidseisen. Daarnaast neemt hij/zij de verantwoordelijkheid omtrent signalering en melding van storingen en afwijkingen voor zijn/haar rekening.

Wat wij bieden

  • Binnen het bedrijf wordt veel waarde gehecht aan innovatie en groei. Dit uit zich niet alleen in de producten en werkprocessen maar ook in het personeel.
  • De mogelijkheid om te groeien en proactief input kunnen leveren vanuit functie en ook mee durven denken en samenwerken
  • Een afwisselende en zelfstandige functie binnen een klein en efficiŽnt team
  • Uitdagingen binnen nieuwe projecten en doelstellingen
  • Persoonlijke ontwikkelmogelijkheden

Wat wij vragen

  • Mbo- werk- en denkniveau, niveau 2
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal
  • Enige kennis van de Engelse taal voor het kunnen bedienen van de scanapparatuur

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever produceert producten die in elk huishouden in Europa te vinden zijn. Ze verkopen de producten via retailorganisaties en maken de samenstelling van het product, de positionering, de naam en vormgeving zelf. Zij zijn Europees georiŽnteerd en hebben de afgelopen jaren een forse groei doorgemaakt. De verwachting is dat deze groei de komende jaren verder gaat doorzetten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau