WerkTalent

Accountmanager | Elke dag gratis lunch

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
WerkTalent is een ondernemend, ambitieus en groeiend bedrijf met een eigen gezicht. Wij geloven in de kracht van lokaal ondernemen, specialist zijn in wat je doet en duidelijk en eerlijk zijn in wat je kan. Jij komt terecht in een grote familie van bevlogen ondernemers, accountmanagers en intercedenten. Samen ondernemen we genoeg activiteiten, zoals een kick-off evenement, terrasdag, sportdag én uniek kerstfeest. Enthousiast? Ontdek nog meer redenen waarom werken bij WerkTalent zo leuk is via www.werkenbijwerktalent.com.

Bij WerkTalent Doetinchem wordt hard en slim gewerkt, maar we houden ook van ontspanning en gezelligheid. Binnen een informele en fijne werksfeer worden immers de beste resultaten behaald!

Functieomschrijving
Op 1 maart 2022 heeft WerkTalent een nieuwe locatie in Doetinchem geopend. De opstartfase is (deels) voorbij, we veroveren de Achterhoek in een rap tempo en klanten en kandidaten weten ons te vinden. Door dit succes zoeken wij een nieuwe collega die ons team wil komen versterken. Jij gaat ons helpen de vestiging in Doetinchem nog verder uit te bouwen met de volgende werkzaamheden:

- Contactmomenten met werkzoekenden en uitzendkrachten: van inschrijven en bemiddelen van nieuwe kandidaten tot aan het begeleiden van werkenden bij (nieuwe) opdrachtgevers
- Acquisitie: actief een eigen klantenkring opbouwen en door jouw creatieve sales acties weet jij bij iedere prospect de vacature binnen te slepen
- Online of in onze eigen WerkTalent database zoeken naar kandidaten die jij bij een mogelijke match meteen benadert en/of inplant voor een eerste kennismaking
- Het schrijven van wervende vacatureteksten
- Relatiebeheer: WerkTalent staat bekend om haar lange termijn relaties en ontzorgende karakter. Jij bouwt deze op met je klanten en zorgt dat ze bij (aan) vragen direct aan jou denken

Benieuwd hoe jouw hele dag eruit ziet? Kijk snel op www.werkenbijwerktalent.com/onze-functies/accountmanager. En leuk nieuws: begin 2023 betrekken we een nieuw pand in randje centrum van Doetinchem dat van alle gemakken voorzien is!

Functie-eisen
Om je aan de sluiten bij onze WerkTalent familie vinden wij vooral jou als persoon belangrijk. Jij zit fulltime (32 uur is bespreekbaar) op kantoor en hierdoor vinden wij het belangrijk dat we het gezellig met elkaar hebben. 'Plezier verhoogt succes' zegt men, en de klik moet dan ook goed zijn! Daarnaast:

- Spreken de sectoren logistiek, industrie, techniek en office jou aan
- Is ervaring in de arbeidsbemiddeling fijn, maar geen vereiste. We brengen je graag de kneepjes van het vak bij.
- Heb jij een rijbewijs B.
- Wil jij graag altijd winnen, of het nu gaat om die ene deal of om een potje darts om 16:00
- Woon je in de regio van Doetinchem.

Arbeidsvoorwaarden
Werken bij WerkTalent Doetinchem betekent dat jij eigen baas mag zijn over jouw agenda en de ruimte krijgt om jouw functie uit te voeren op jouw manier. Daarnaast krijg jij:

- Een startsalaris tussen de EUR2.100,- en EUR2.800,- afhankelijk van ervaring
- Iedere dag een goedgevulde lunchtafel op kosten van WerkTalent
- Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste baan
- 25 vakantiedagen, 6,5 ADV dagen en pensioenregeling
- Een inwerkperiode om je goed van start te laten gaan.
- Meer dan 200 gratis online trainingen en cursussen vanuit de WerkTalent Academy.
- Doorgroeimogelijkheden tot business unit manager en Business Partner.

Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent