WerkTalent

Werkvoorbereider / calculator

Details van de functie

Logo Bedrijfsomschrijving
Onze opdrachtgever heeft geen eigen producten maar ontwikkelt en onderscheidt zich op de technische branche (metaal). Zij zijn leverancier van hoogstaande kwaliteit metaalproducten bewerkt en ontworpen uit plaatstaal.

Samen met leveranciers en ontwerpers zijn zij altijd probleemoplossend en hebben hier dan ook meer dan 40 jaar ervaring mee. Voor iedere vraag is een oplossing. Zij maken dan ook echt alles en is geen dag hetzelfde. Zo ben je bezig met het maken van designstoelen van een ontwerper en de andere dag kan je bezig zijn met het maken van stellingen voor bij Rituals, of ben je banken aan het maken voor in het Vondelpark. Noem maar op, geen dag ben je bezig met hetzelfde product.

Zij hebben uiteenlopende afdelingen, van stanserij, naar lasserij tot aan de poedercoaten aan toe. Je kan dan ook volop doorgroeien en andere dingen leren wanneer je dit wilt.

Kortom:

Een opdrachtgever waar het personeel centraal staat en waar het bedrijf ook echt betrokken mee is. Zij stimuleren medewerkers in hun doelstellingen dmv opleiding, doorgroeimogelijkheden en technische uitdagingen.

Functieomschrijving
Als werkvoorbereider / calculator kom jij terecht in een team met ervaren collega's die jou meenemen in hun gehele proces zodat jij snel zelfstandig aan het werk kan gaan. Samen met een team van technische verkopers en engineers vertaal jij de ontwerpen van de klanten naar een maakbaar product. Wanneer jij alle materialen en productietijden hebt bepaald, verwerk jij deze tot een offerte. Om dit te kunnen bepalen communiceer je veel met de leveranciers en medewerkers op de vloer.

Wat maakt dit nou zo mooi? Er is geen vast product. Men werkt samen met ontwerpers en leveranciers om zo de mooiste ontwerpen te mogen realiseren. De ene dag ben je bezig met het samenstellen van een scheepsconsole en de andere keer met exclusieve designer stoelen tot aan kantoorinrichting.

Functie-eisen
- Woonachtig in Woerden, Gouda, Schoonhoven, Gorinchem, Nieuwegein Utrecht;
-Je hebt een passie voor techniek (technische affiniteit);
-Communicatief vaardig;
-Op zoek naar een fulltime, vaste baan;
-Cijfermatig en analytisch ben je sterk en door je technische achtergrond weet je eventuele risico's en/of kansen te signaleren;
-Relevante werkervaring (voorkeur in de metaalsector).

Arbeidsvoorwaarden
Je kunt rekenen op veel vrijheid en zelfstandigheid, een stimulerende werkomgeving en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. In deze no-nonsense organisatie gaan wij op een informele en collegiale wijze met elkaar om. Naast een fulltime, vast werk met veel afwisseling, snelheid en dynamiek bieden zij ook:

-Goed startsalaris tussen de EUR3300,- en EUR4500,-;
-Weekenden vrij;
-Reiskostenvergoeding;
-Full time, vast werk;
-Eenmaal in dienst een ziektekostenregeling, 27 vakantiedagen en een regeling voor aanschaf van bijvoorbeeld een fiets, laptop of mobiele telefoon etc;
-Goede werksfeer met afwisselend werk en voldoende doorgroeimogelijkheden;
-Je krijgt de gelegenheid om eventuele cursussen en opleidingen te volgen;
-Je werkt aan diverse ontwerpen;
-Gratis fruit in de kantine, waar je ook kan tafelvoetballen;
-Leuke teamuitjes, borrels en festiviteiten;
-Je komt terecht in een bedrijf waar iedereen gelijk is, het is dan ook niet raar als je opeens zit te lunchen met de directeur
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WerkTalent