BMN Bouwmaterialen

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Zou jij jezelf omschrijven als een doorzetter die zorgvuldig werkt? En leer je graag alles over bouwmaterialen van gereedschap en ijzerwaren? Word dan de beste vriend van de bouw als Magazijnmedewerker bij BMN.

Dit wordt jouw werkplek

Wij zijn op zoek naar magazijnmedewerkers bij BMN DC in Best, gericht op ijzerwaren! Je komt te werken in een klein team . Je werkt 8 uur per dag. De werktijden vallen tussen 6:00 uur en 18:00 uur.

Dit wordt jouw werk

Als Magazijnmedewerker ben je een belangrijke schakel in het proces om onze klanten van de beste service te voorzien. Je draagt zorg voor de orderafhandeling van onze klanten, zet de goederen verzendklaar en helpt met laden en lossen.

Een gemiddelde werkdag bestaat voor jou uit:

  • het verzamelen van goederen aan de hand van binnenkomende orders van klanten;
  • het laden en lossen van goederen die afkomstig zijn van leveranciers;
  • er samen met collega‚??s voor zorgen dat het magazijn er geordend bij ligt en interne vervoersmiddelen goed onderhouden blijven.

Dit ben jij

  • iemand die van aanpakken weet, graag zelfstandig werkt maar ook in teamverband.
  • in het bezit van een heftruckcertificaat en ‚??ervaring.
  • Bij voorkeur kennis van ijzerwaren.
  • goede kennis van de Nederlandse taal.
  • goedlachs, gedreven en flexibel.

Dit bieden wij

Jouw salaris wordt bepaald door jouw kennis, kunde en ambitie! Daarnaast krijg je 25 vakantiedagen en 12 atv-dagen per jaar en ontvang je medewerkerskorting op ons assortiment aan bouwmaterialen. Werken bij BMN betekent werken voor de grootste bouwmaterialenhandel van Nederland. We groeien nog steeds en willen jou laten meegroeien, bijvoorbeeld via onze eigen BMN Academie. Hier kun je trainingen en opleiding volgen en zo gericht werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van BMN Bouwmaterialen