Luba Uitzendbureau

Assemblagemedewerker

 • Vacature
 • Noord-Holland
Enkhuizen
25 september 2022

Details van de functie

Logo Over het werk

Elke bak heeft haar eigen codes en met behulp van deze codes weet jij welke handvatten en knoppen je moet monteren. Hiernaast houd je je ook bezig met het boren van de gaten waarnaar het product naar de spuiterij gaat. Hierna komt de bak weer terug op de lijn waar de stof ingelegd en geniet wordt en tenslotte wordt het product ingepakt in plastic. Naast de ?standaard? productielijn maakt dit bedrijf ook producten op maat volgens de wensen van de klant. Dit gebeurt op de luxe afdeling. Hier worden de bakken volledig op maat gemaakt waarbij je moet denken aan het bewerken van hout, zagen, schuren en het maken van mallen.

Voor deze functie start jij als assemblagemedewerker en zorg jij er samen met het team voor dat het product op tijd de deur uit gaat. Jij werkt in de productiehal met een wel heel bijzonder product. Dit product wordt gemaakt van verschillende materiaalsoorten zoals spaanplaat en massief eiken, maar ook mos of riet. Jij werkt aan de lijn maar jouw plek aan de lijn wissel je zoveel mogelijk af met jouw collega`s. Met het team werk je aan verschillende soorten producten. Omdat dit product een onderdeel vormt van het afscheid van iemand is het van groots belang dat het in perfecte staat wordt afgeleverd, kwaliteit speelt dan ook een grote rol.

Wat wij bieden

 • Een werkweek van 37,5 uur
 • In deze functie ligt je salaris op ? 12,11 bruto per uur vanaf 23 jaar en ouder
 • Bij gebleken geschiktheid is er een grote kans dat je een arbeidsovereenkomst krijgt aangeboden van het bedrijf zelf
 • Hard werken maar ook veel plezier in het werk

Wat wij vragen

 • Jij heb affiniteit met houtbewerking
 • Jij kunt heel nauwkeurig werken en hebt verantwoordelijkheidsgevoel
 • Jij bent handig met verschillende gereedschappen zoals een nietmachine en een boor
 • Jij bent er verantwoordelijk voor dat het product in perfecte staat de deur uitgaat. Zit er een kras op het product? Dan signaleer jij dit en geef jij dit aan zodat dit product niet wordt verzonden. Alles moet perfect zijn!
 • Je bent flexibel en vind een keer overwerkeng een probleem

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een producent en leverancier van uitvaartkisten. De onderneming is gevestigd in Enkhuizen en kan bouwen op 84 jaar ervaring op het gebied van produceren en assembleren van uitvaartkisten. Het assortiment is zeer uitgebreid; van eenvoudige standaardkisten tot zeer luxe modellen. Om te voldoen aan persoonlijke wensen maken zij met regelmaat producten op maat. Met de komst van geavanceerde computergestuurde machines is het productieproces de laatste jaren behoorlijk veranderd. De medewerkers maken echter het verschil. Zij zorgen er dagelijks voor dat kwalitatief hoogwaardige producten worden geproduceerd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau