Incluzio Stichtse Vecht

Wijkteam medewerker Jeugd & Gezin

Details van de functie

Logo Zorg dichtbij en passend voor kind en gezin. Voor een beter Stichtse Vecht.

Functieomschrijving

Integraal werken aan Jeugdhulp, dicht bij huis en samen met specialistische zorg; voor een beter Stichtse Vecht. Dat ga jij doen!

TIM Stichtse Vecht is in de gemeente Stichtse Vecht verantwoordelijk voor de jeugdhulp, Wmo-begeleiding en ondersteuning vanuit de wijkteams. TIM Stichtse Vecht staat voor een Stichtse Vecht waarin iedereen, van jong tot oud, meetelt en meedoet. Lukt dat even niet zo goed? Dan begint passende zorg met luisteren naar de inwoner, zodat je de juiste ondersteuning kunt bieden, dichtbij inwoners en met weinig regeldruk. Samen willen we bouwen aan een nieuwe manier van zorg bieden. Ga jij die uitdaging aan?

Als wijkteammedewerker Jeugd ga jij aan de slag als begeleider én casemanager. Jij gaat het gezin weer in hun kracht te zetten. Je laat de regie daar wij hij hoort; bij de inwoner. Jij zorgt voor de ondersteuning en begeleiding richting het gezin en bent verantwoordelijk voor het borgen van de veiligheid van het kind. Wanneer dat nodig is zet je vanuit het wijkteam specialistische zorg in.

Wij werken met het concept Bescherming in Beweging. Nieuw? Jazeker! Bij ons staat de hulpvraag en behoeften van het gezin centraal. Gezinnen werken met één regisseur aan één traject en worden niet meer van de ene naar de andere organisatie doorverwezen. Dit betekent dat jij een melding van Veilig Thuis direct oppakt en waar nodig schakelt als je denkt of twijfelt of een maatregel passend is.

Om dat mogelijk te maken werken we integraal in het wijkteam, hebben we een gedragswetenschapper in het team en biedt Tim Stichtse Vecht ook intern specialistische zorg.

Je komt te werken in één van de wijkteams. In deze functie beheer je je eigen agenda, je pakt met regelmaat de fiets om de inwoners in hun thuissituatie te bezoeken, je werkt op je wijkteamlocatie waar je collega?s treft voor inspiratie, overleg en intervisie en soms werk je vanuit huis. De vraagstukken waar je mee te maken krijgt zijn steeds verschillend en dat zorgt voor veel afwisseling.

Tim Stichtse Vecht bestaat sinds januari 2022 en is daarom een jong team. We werken met elkaar om de inwoner, jong en oud, zo goed mogelijk te ondersteunen.

In ons team krijg je veel zelfstandigheid en autonomie waarbij je kunt terug vallen op jouw collega's of de teamcoach. Wij werken vanuit Positieve gezondheid. Dit doen we zowel naar de inwoner áls naar onze collega?s bij Tim Stichtse Vecht.

We gaan met elkaar de hulp voor Stichtse Vecht tot een succes maken!

Wat je krijgt

Een nieuwe organisatie waar ruimte is voor jouw inbreng, vrijheid en resultaatverantwoordelijkheid. Een gedreven, energieke organisatie die staat voor innovatie en ondersteuning dichtbij de inwoner. Want wij doen het anders en we hopen dat jij daarin met ons meedenkt.

· Beloning conform cao sociaal werk, minimaal ? 2.811,
 • en maximaal ?4.006,
 • bruto per maand;

  · Individueel keuzebudget van bijna 19% inclusief eindejaarsuitkering;

  · Een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met de intentie om daarna te verlengen;

  · Je krijgt de vrijheid om je dag zelf in te delen;

  · Je krijgt voor je werk een smartphone en een laptop ter beschikking

Wie je bent

Wij zoeken iemand die positief is ingesteld. Een nieuwe collega die stevig in zijn schoenen staat en zelfstandig een caseload durft te draaien. Daarnaast vind je het leuk om samen met jouw collega?s het team vorm te geven en kun je anticiperen op verandering. Initiatieven worden bij ons gewaardeerd.· Een afgeronde HBO opleiding Social Work of vergelijkbaar;

· In het bezit van een SKJ-registratie of de mogelijkheid je op korte termijn te kunnen registreren;

· Ervaring met hulpverlening middels werk
 • of stage ervaring;

  · Energie, ondernemende attitude en resultaatgerichtheid.

  · Beschikbaar voor minimaal 28 uur per week;

  · Flexibiliteit om af en toe ook buiten kantoortijden te werken.

  Enthousiast?

  Heb je belangstelling voor deze functie? Stuur dan jouw cv én een motivatie via de sollicitatiebutton. Vragen kun je stellen via de e-mail of telefonisch of per whatsapp aan Ingrid Vijfhuizen 06

  -135 631 32.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Incluzio Stichtse Vecht