WMO Radar

Project medewerker Communicatie & PR Mantelfoon

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Rotterdam
4 december 2022

Details van de functie

Logo De bekendheid n zichtbaarheid van de Mantelfoon een boost geven, dat ga jij doen!

Functieomschrijving

Mantelfoon is een onderdeel van Wmo radar en is er voor alle mantelzorgers n professionals in Rotterdam. Ben jij die communicatie medewerker met een kloppend hart voor mantelzorgers n de ervaring om onze bereikbaarheid te vergroten? Lees dan verder!

Onze projectmedewerker communicatie Mantelfoon is een creatieve aanpakker en is betrokken bij het thema mantelzorg. Jij vindt het geweldig om een creatief communicatieplan op te stellen deze uit te voeren met een goede aansluiting op onze doelgroep.Wat ga je doen?

Als communicatieve duizendpoot bij Mantelfoon zorg jij ervoor dat Mantelfoon nog beter op de kaart komt te staan. Jij zorgt ervoor dat zoveel mogelijk Rotterdammers en professionals die werken met mantelzorgers Mantelfoon kennen en benutten.

Je draagt bij aan de interne en externe communicatie. Je pakt hierbij alle lopende communicatiezaken op: van het opstellen van de maandelijkse nieuwsbrief en het bijhouden van de website tot aan het bestellen van drukwerk en het maken van een campagneplan. Je hebt een uitstekend gevoel voor schrijven en inzetten van beeld. Hiervoor werk je nauw samen met collega?s van de Mantelfoon en gebruik je ook hun input voor sprekende content. Je bepaalt de social media-strategie voor Mantelfoon stelt samen met de projectleider een communicatie-jaarplan op.

Naast communicatie vanuit Mantelfoon, werken we voor onze dienstverlening ook veel samen met netwerk en zorgpartners. Jij gaat daarin een rol vervullen op het gebied van PR om communicatie met en tussen onze samenwerkingspartners goed op elkaar af te stemmen.

Wie zijn wij?

Met Mantelfoon bouwt wmo radar, in samenwerking met de ZorgCentrale, aan het stedelijke mantelzorgsteunpunt van Rotterdam. Sinds 1 mei 2020 kunnen mantelzorgers 24/7, 365 dagen per jaar terecht bij de telefonische dienst voor een luisterend oor, praktische vragen of dilemma?s over mantelzorg. Om niet het zoveelste loket voor doorverwijzing te worden geloven wij in opvolging van een telefoontje met een hoog ?doe-gehalte?.

Wat je krijgt

Wij bieden een afwisselende baan in bruisende organisatie. Een innoverende stad die veel mogelijkheden biedt. Voldoende ruimte dus voor eigen inbreng. Je krijgt bij ons veel vrijheid en resultaatverantwoordelijkheid. Daarnaast bieden wij;

? Arbeidsovereenkomst voor 28 uur per week;

? Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie om daarna te verlengen voor onbepaalde tijd;

? Salaris in schaal 8 cao Sociaal Werk (min. ?2780,
  • max. ?3961,-);

    ? Een Individueel keuzebudget van bijna 19%, incl. eindejaarsuitkering;

    ? Flexibele werktijden;

    ? Laptop en telefoon.

Wie je bent

Wij zoeken een zelfstarter, iemand die met eigen ideen komt en regie durft te pakken over een communicatieplan.

Onze cultuur kenmerkt zich door hectiek, vooruitstrevendheid met altijd het belang van de bewoner voorop. Ben jij resultaatgericht met een goede dosis humor? Dan ben jij wellicht onze nieuwe collega.

Wat neem je mee?

? Afgeronde gerichte hbo-opleiding, bij voorkeur richting communicatie;

? Je bent betrokken bij het thema mantelzorg;

? Je hebt ervaring met het uitwerken van een communicatieplan en planning;

? Je hebt een vlotte schrijfstijl en weet een boodschap helder te vatten richting verschillende doelgroepen;

? Ervaring met het werken met Mailchimp en Wordpress is een pre;

? Woonachtig (in de buurt van) Rotterdam is een pre;

Ben jij de medewerker die we zoeken?

Stuur dan je cv n een korte motivatie in via de sollicitatiebutton.

Vragen over de vacature kun je telefonisch stellen aan Ingrid Vijfhuizen (06
  • 135 631 32).
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van WMO Radar